Netopýrka Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 ... vím, že chtít sehnat na vrakáči a spol. 309ku s nerozbitým kaslíkem se rovná skoro zázraku, ale kdybyste někdo věděl o nějakém, tak mi dejte prosííím vědět....můj byl polorozbitý a při té bouračce se urval úplně....sháním černý pro ten \"novější\" model 309ek... Citovat
Medvěd Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 Napsán autorem Netopýrka ... vím, že chtít sehnat na vrakáči a spol. 309ku s nerozbitým kaslíkem se rovná skoro zázraku, ale kdybyste někdo věděl o nějakém, tak mi dejte prosííím vědět....můj byl polorozbitý a při té bouračce se urval úplně....sháním černý pro ten \"novější\" model 309ek... Řešení tohoto problému: Nesháněj jiná dvířka, kup 20 cm suchého zipu, nalep jeho jednu část na dvířka, druhou na protikus v palubce - a mě to drží už dva roky bez problému (je to levnější a rychlejší řešení, než se nervovat se sháněním nopvých dvířek). Mě se jednou Ty dvířka sehnat povedly, ale po 3 měsících to udělalo křup - a situace se opakovala - takže sucháč zvítězil. Citovat
Vojta309 Odesláno 7. září 2005 Odesláno 7. září 2005 No to je takové \"kutilské\" české řešení pro nečeské silnice. Tak jsem to koupil s autem a nic moc. Tak taky sháním, kde se dá. Máte li někdo nějakou volnou, určitě se mi ozvěte. Dík. Citovat
Marcel505 Odesláno 14. září 2005 Odesláno 14. září 2005 Zeptám se, ale asi ne. Protože teď na jednom vraku ty dvířka jsou... Zkusím to. Ale vyřeště to jinak, na auto (v místě dvířek, samozřejmě) přišroubujte nějaký placatý kov a do dvířek zadělejte nějaký magnet a hotovo. Tohle jsem okoukal u někoho a je to super a co víc, dvířka nevržou! Citovat
Vojta309 Odesláno 23. září 2005 Odesláno 23. září 2005 Tak jsem to vyřešil!!! Už mě to nebavilo shánět po všech čertech! Prostě jsem ten rozbitej kastlik rozdělal a ulomené pacičky nahradil plechem, přilepeným a přišroubovaným na jejich místo. Nepadá, nevrže, a nevypadá to tak blbě jako suchej zip, nebo magnet. Citovat
Marcel505 Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: Vojta309 Tak jsem to vyřešil!!! Už mě to nebavilo shánět po všech čertech! Prostě jsem ten rozbitej kastlik rozdělal a ulomené pacičky nahradil plechem, přilepeným a přišroubovaným na jejich místo. Nepadá, nevrže, a nevypadá to tak blbě jako suchej zip, nebo magnet. Taky řešení a docela dobré. Ještě bych ten plech nečím potáhl a pak by to bylo super! Citovat
Vojta309 Odesláno 13. říjen 2005 Odesláno 13. říjen 2005 No tak to je pravda, já to hned neudělal, protože jsem prvně nevěřil že by ta oprava byla tak jednoduchá a složil to na zkoušku, ale pak jsem se už k tomu nedostal, ale plánuju to. Díky Citovat
309Tom Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Můžu tohle téma oživit? Máte někdo fota jak to máte vyřešený, jsem tam dal plastový zobáčky, ale už je naprasklý, takže mi to vydrželo měsíc, jsem si říkal jak jsem to přečůral, ale ty dvířka jsou zákeřný , suchý zip tam byl, ale kvůli tomu zvuku co to furt vydávalo jsem si vymyslel ten zobáček Citovat
Marcel505 Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 s [upravil dne 30/3/2008 Marcel505] Citovat
Marcel505 Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Je to pochopitelné? [upravil dne 30/3/2008 Marcel505] Citovat
309Tom Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 To teda je, a když přejedeš přes koleje, nebo cokoliv, neotevře se? Já totiž jezdím jako prase , ne nejezdím to by bylo na Edit: Vidím, že jsi tam taky měl suchý zip [upravil dne 30.3.2008 309Tom] Citovat
Marcel505 Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: 309Tom To teda je, a když přejedeš přes koleje, nebo cokoliv, neotevře se? Já totiž jezdím jako prase , ne nejezdím to by bylo na Edit: Vidím, že jsi tam taky měl suchý zip [upravil dne 30.3.2008 309Tom] Drží vždy, magnet je docela silnej. Jo, sucháč tam byl, ale vždy se to odlepilo od palubky... Citovat
309GT Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Já to vyřešil tak,že jsem místo vylomeného zobáčku našrouboval šroubeček,drží to jako prase-doporučuji,otevřít i zavřít jde normálně Citovat
Marcel505 Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: 309GT Já to vyřešil tak,že jsem místo vylomeného zobáčku našrouboval šroubeček,drží to jako prase-doporučuji,otevřít i zavřít jde normálně Jo tak tohle už jsem taky viděl, a kupodivu, nejlehčí řešení je nejlepším! Citovat
CZBios Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 můžeš mi poslat pls foto s tím šroubečkem, zrovna to také řeším a tohle mě také napadlo. Zatím ale nemám žádný nápad na technické řešení, díky ... mám totiž strach, aby tak osička nepraskla..je tenká a nevím jak to mám ve voze do toho zašroubovat Citovat
Králík Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Taky bych uvítal foto... zrovna dnes jsem s tím zápasil. Koupil jsem za 40 Kč magnet k nábytku, ale nedrží to moc... obzvlášť když bych ten kastlík něčím naplnil, resp. přeplnil, tak to bude tlačit dvířka směrem od magnetu a bylo by to... Citovat
CZBios Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Králík Taky bych uvítal foto... zrovna dnes jsem s tím zápasil. Koupil jsem za 40 Kč magnet k nábytku, ale nedrží to moc... obzvlášť když bych ten kastlík něčím naplnil, resp. přeplnil, tak to bude tlačit dvířka směrem od magnetu a bylo by to... Tak je jasný, že to nesmíš narvat k prasknutí Ten zip by možná stačil i mě, ale raději něco méně hlučného a viditelného Citovat
Králík Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Jj, souhlasím. Tak nějak mi připadají nenápadnější šroubečky hezčí než když před někým koho vezeš otevřeš kastlík se zvukem trhajícího se suchého zipu ale jako řešení by to taky stálo za to. Když jsem koupil peugeotka, tak to předchozí majitel vyřešil úžasně - přivrtal kastlík samořezným vrutem do dřeva... prostě natvrdo uzavřel, nepoužíval. [upravil dne 16.4.2008 Králík] Citovat
309GT Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 Omlouvám se za zpoždění,foto vám se hodím jen co bude čas....mám před zkouškama tak neni čas ani na fotky:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.