oddie Odesláno 12. březen 2005 Odesláno 12. březen 2005 Pro někoho, kdo má normální 205-ku s obyč jednoduchými brzdovými kotouči, a toužícím po brzdách z GTI, tu mám docela hezký komplet: těhlice + brzdiče + kotouče s vnitřním chlazením. V těhlicích jsou náboje pro normální poloosy ze slabších typů, náboj je ale cca o 1cm vysazen ven, takže se tím získá i o trochu širší rozchod. Kotouče jsou zánovní, jen lehce jeté. V levé těhlici je ale třeba vyměnit ložisko, je špatné, v pravé je dobré. Celý komplet - obě těhlice, oba přední brzdiče a kotouče (i destičky tam jsou ) nechám za 4tis... pouze jako komplet. P.S. ty GTI brzdy jdou kdyžtak dát i na obyčejné těhlice, pokud jsem vás tím inspiroval, ale nechcete ten komplet. V tom případě ale zůstane rozchod stejný, a musíte sobě zakoupit brzdové kotouče s menším vysazením (jo, to by nebyl Peugeot, aby nedělal aspoň dvě verze téhož ) Citovat
zoby Odesláno 13. březen 2005 Odesláno 13. březen 2005 takže jestli tomu dobře rozumím, tak jsou minimálně 2 typy těhlic? protože v katalogu je pro starý model jen jeden typ... Citovat
oddie Odesláno 13. březen 2005 Autor Odesláno 13. březen 2005 Těhlic ne, nábojů. Uznávám, napsal jsem to trochu nejasně. Prostě, těhlice jsou jsou stejné, ložiska taky, ale náboj je různě dlouhý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.