Petr V. Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Jak se dostanu na uhlíky?Musím rozdělat celý ten kovový celek,který je zanýtovaný?Ventilátor mám doma na stole a nevím jak dál,abych něco nepoškodil. Citovat
ozy74 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 Nejdřív ho vyskoušej napřímo na baterku,mě taky nešel ale měl jsem vypalenej konektor na rezistoru. [upravil dne 17/8/11 od ozy74] Citovat
Petr V. Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 Tak jsem to připojil a on šmejd jede.Ten tranzistor najdu kde?Nebude lepší tam nechat vyměnit ty uhlíky?V ruce jde trochu ztuha,trochu drhne,kápnout trochu oleje na ložiska? Citovat
ozy74 Odesláno 17. srpen 2011 Odesláno 17. srpen 2011 http://download.hellshare.cz/peugeot307-udrzba-a-opravy.zip/1840747/ tady si to stahni máš tam i fotky,pošlu ti foto jak vypadal ten muj. Citovat
Petr V. Odesláno 17. srpen 2011 Autor Odesláno 17. srpen 2011 Díky moc,vše stáhnuto.Ráno na to pujdu a uvidíme co bude. Citovat
Petr V. Odesláno 18. srpen 2011 Autor Odesláno 18. srpen 2011 Všechny kontakty mám v pořádku,jediné co jsem pro větrák udělal,bylo důkladné vyčištění.Větrák jsem připojil zapl a jede.Jenže nevím na jak dlouho,mám obavu že je to tam kde to bylo,větrák totiž sem tam stávkoval a tak se běžně stávalo že chvilkama nešel a pak normálně jel.Jediné pozitivum shlédávám v tom že určitě nefoukal tak dobře jak teď. Nestalo se někomu,něco podobného a jak jste stávkování větráku vyřešili?Já chtěl udělat preventivně uhlíky,ale doma na stole bez dílny to bylo pro mne neuskutečnitelné.Myslel jsem že to bude tak jak uhlíky na alternátoru,který jsem dělal na předešlém voze(Opel Astra),tam nebyl problém. Tak budu čekat co to udělá. [upravil dne 18/8/11 od Petr V.] Citovat
Klema307 Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 (upraveno) Zdravím, nechci zakládat nové téma, tak píšu zde, trochu to tu oživíme.Nemáte někdo zkušenost s rozebraním ventilátoru topení na 307HDi po faceliftu? Ten co je nerozebiratelný? Budu ho muset rozřezat, abych se dostal na uhlíky a nerad bych něco poškodil. Předpokládám, že už se o to někdo pokoušel. Pokud ano a uspěl, prosím o zkušenosti, v jakém místě nejlépe řezat. :-) Díky moc. Upraveno 17. březen 2015 uživatelem Klema307 Citovat
Zemla703 Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 neni lepsi sehnat s vrakace ceny se pohybuji kolem 1 000 - 1 500 ... Citovat
Klema307 Odesláno 17. březen 2015 Odesláno 17. březen 2015 No na vrakac se chystam, ale zatim ho zkusim zprovoznit. Kdyztak bude rezervni. Ted jsem ho rozdelal. Kupodivu byl rozebiratelny, jeden sroubek torx zezadu a telo pak slo vyklepnout ven. Uhliky maji skoro 1,5cm, ale komutator byl zasrany. Uvidim jestli to po procisteni nejakou dobu vydrzi. Mezitim sezenu na vrakaci jiny. K. Citovat
trinity102 Odesláno 18. březen 2015 Odesláno 18. březen 2015 Ještě se dá koupit za dobrou cenu tady: http://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/levne-autodily/ventilatory_77/vnitrni/produkt/ventilator-topeni-peugeot-307--3-- . Za tu cenu to bude nějaká čína, ale na druhou stranu je nový a se zárukou. Pravděpodobně ho taky budu muset koupit. Mám deformovanou turbínku a při ofukování skla, když to klima pustí na max tak jsem jak ve vrtulníku. Citovat
Klema307 Odesláno 18. březen 2015 Odesláno 18. březen 2015 Tak jsem ho vyčistil. Jede, nesmrdí, ale je docela hlučný. Asi už odchází ložiska. Našel jsem za 1500,- funglovku HELLA na prodejdilu.cz, tak snad to nějakou dobu vydrží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.