markusss Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Zdravím, tak jsem byl s autem na STK a tam mi napsali do papiru že je lehká koroze nosné konstrukce. Přijde Vám to normalní v 54tisísích? Auto bylo vždycky používané především v praze (puvodni majitel byl taky prazak). Netahaly se s nim prkna nekde po polních cestách... Notabene nez jsem auto koupil tak jsem byl v peugeot servisu, kde mi rekli ze auto bylo lehce tukly , ale jinak je v bezva stavu a je to dobra koupe. O tom že by bylo porezly nikdo nic nerekl. Citovat
oddie Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Tyhle blbosti kategorie A se tam píšou jen aby tam něco bylo. Neřešit. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 byl ses hned na STK podívat, kde ta lehká koroze je a jak to s ní vlastně vypadá? Citovat
pipistrel Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 to som sa aj ja chcel opytat. ukazali ti co mysleli? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 a ci tam ta korozia je v skutocnosti ?lebo mam skusenosti ze tam pisu blbosti hlavne je ze tam nieco napisu aby vyzeralo ze nieco robia Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.