Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zacal som rozmyslat, ci zmenim objednavkh a kupim Bosch C7. Paci sa mi na nej, ze ma o 2A viac a ma rezim zdroja, cize viem s nou skusat ziarovky, napajat 12V spotrebice a pri vymene baterie v aute ju necham pripojenu na svorky a udrzi pamät v automobile. Mate s nou skusenosti?

Odesláno

Tak nakoniec predsa Ctek mxs 5.0 new, nakolko Boch C7 nie je dobra na nabijanie moto baterii. Skoda, ze do Ctek nedali rezim zdroja, ako ma Bosch, potom by uz bola dokonala

IMG_20180405_161733611_LL-2016x1512.jpg

Odesláno

Rozmyslam, ze dokupim 2,5m predlzovaci kabel k Ctek nabijacke, ale potreboval by som ho predlzit na 7,5 metra. Myslite, ze bude dobre nabijat cez tak dlhy kabel? Nebude tam strata?

Odesláno

Ahoj všem. Nebudu psát román, je to zbytečný. Mám doma jednu starší nabíječku a není špatná ... Akorát když si škrtnu vzájemně krokodýlkama, můžu ji rozebírat a měnit automobilovou pojistku. Tak že je to jako nouzovka, nebo pomoc pro přátele.

Před 3 lety jsem si pořidil 307 sw, 2.0 hdi. Samozřejmě že se špatnou baterií. Pomohla Varta Česká Lípa. Baterka nová. Něco jsem si nastudoval, chtěl jsem baterii rozmazlovat jako motor a objednal v tý době asi nejlevněji snad ze Slovenska CTEK MXS 5.0. Stála balík, koukám zpět ... 1550 + poštovný 140, ale nelituju a doporučuju.

Mám dojem že je to nabíječka, která opravdu splňuje to, co slibuje v návodu a ve videu.

Odesláno
V 8. 4. 2018 at 19:16, TomasARN napsal:

Rozmyslam, ze dokupim 2,5m predlzovaci kabel k Ctek nabijacke, ale potreboval by som ho predlzit na 7,5 metra. Myslite, ze bude dobre nabijat cez tak dlhy kabel? Nebude tam strata?

Ak dáš predlžovák na vstup 240V,tak aj 200 metrový. Aký zmysel (dôvod) je vytvátať straty na výstupe z nabíjačky???

Odesláno

@ferinko2 230V problem nie je, tam mi dlzka staci, dlhsi kabel by sa zisiel na vystupe. Auto sa nezmesti do garaze, keby som vystup dokazal predlzit na 7,5m, tak nabijacka moze byt v garazi a kabel by som pripojil na baterku, len sa prave bojim tej straty, ktora by mohla vzniknut. Teraz musim tahat von k autu predlzovacku a mat nabijacku vonku

Odesláno

Čím väčší prierez vodiča tým menšie straty. Ak teda hodláš do toho investovať tak v tom problém nebude. 

Najlepšie aj tak bude dať celú nabíjačku pod kaptu ku motoru pripojiť kliešte na vrch dať neaký kus gumy a zabuchnúť kapotu. Predlžovak potiahnuť do garáže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...