command Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Premazat sa to nijak neda bohuzial teda aspon som o tom este nepocul ze by to niekto premazal.Ked kupis nove alebo maju mensi pocet KM ako mas na aute neni problem ale ak maju viacej tak to neni dobre. Najidelanjesie je to opravit pre mna to bola oprava na 20 min. nic zlozite. Podla toho navodu to musis zvladnut. Citovat
hYena Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 A co přetočit potom KM? Jenže kdo mi to udělá.. Citovat
ChouLu Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Predevsim si davej pozor zda ty budiky budou (ne)MUX u MUXu uz neprobiha prenos po jednotlivejch vodicich ale po sbernici CAN Citovat
hYena Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 A ČESKY? Nechápu co to znamená, co jsi napsal Citovat
hYena Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 Tyto potřebuju http://allegro.pl/peugeot-206-licznik-2-kostki-stary-model-diesel-i1721889694.html Citovat
command Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Ten odkaz na tie budiky co si sem dal by mali byt na starsi typ nemux do roku 2001 tusim september od 2001 noveber alebo tak nejako by maly byt mux verzie. To ci sa to da nejako pretocit neviem na isto urcite neikto kto ma skusenosti s prepojenim riadiacej jednotky a pc by ti vedel poradit. Citovat
Schreek Odesláno 10. srpen 2011 Odesláno 10. srpen 2011 Potřebuje prostě starší budíky se dvěma konektorama, tot vše Citovat
hYena Odesláno 10. srpen 2011 Autor Odesláno 10. srpen 2011 Přesně tak, jen je sehnat, to je problém, zvláště na HDi Citovat
hYena Odesláno 12. srpen 2011 Autor Odesláno 12. srpen 2011 Kupuju nové budíky, za 2000kč, jako nové... Díky za náměty. Citovat
ChouLu Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Kde si je nakonec sehnal? ja to budu casem rozebirat,tak abych si kdyztak zajistil nahradni kdyby se to posralo a jak si to tedy resil s km? Citovat
hYena Odesláno 12. srpen 2011 Autor Odesláno 12. srpen 2011 No, v sousedním městě z vrakáče... Jsou jako nové. Jestli budeš chtít, můžu ti potom ty moje pokažené poslat... Na ND třeba A KM ještě vyřešené nemám a nevím, jak vyřešit. Asi přetočit, jinak to nepůjde.. Citovat
ChouLu Odesláno 12. srpen 2011 Odesláno 12. srpen 2011 Nevim jestli z HDI bude otackomer stejnej asi to risknu a zitra se do toho podivam prinejhorsim budu pouzivat jako tachometr navigacu Citovat
Majkls Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 Můžu se zeptat, co ti vše ten budík (ne)ukazoval? Taky mi nejde otáčkoměr, ale divný je, že jde rychloměr, palivoměr i teplota, počítadlo km taky... Jen otáčkoměr se nehne... Už jsem vyzkoušel i návody, nic prostě. Uvažuju o novém budíku, ale může to být i krokový motorek ne? [upravil dne 13/8/11 od Majkls] Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 hYene nesel otackomer , me take ne muzem byt docela radi ze sel aspon rychlomer,ten pry hned po otackomeru rad odchazi. Dneska se na to odpoledne vrhnu a juknu co to dela a dam vedet Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 tak jsem to rozdelal a skoncil jsem na moturku, s kterym nemohu rukou otacet , takze oprava... nejjednodusi je koupit budiky a flaknout je tam (problem s kilometrama) nebo koupit jakykoliv budiky (jen rozlisit MUX) a vymenit moturky, otazka cca pul hodiny. Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2011 Odesláno 13. srpen 2011 tak sem rozkuchal po chvili odvahy celej moturek sklada se z vinuti, magnetu s ozubenym koleckem, a pak je tam kolecko pro snizeni otacek a posledni kolecko ktere pohani rucicku, a me se to mezikolecko seka, nema svoji hridelku, je tam jenom posazeny v plastu chyba nalezena! na tom mezikolecku je hridelka z plastu primo vylisovana v plastu krytu moturku a ta praskla ted jsou 2 moznosti... vyprdnout se na to a koupit novy budiky nebo zkusit sehnat moturek.. druha moznost je tu hridelku prilepit (neverim tomu moc ) nebo provrtat a dat tam kus kovove a provrtat to naskrz a z obouch stran to zajistit lepidlem.. myslim ze by to mohlo ucel splnit... uvidime, jdu to zkusit EDIT: Hridelku nelze dat na skrz, vadi tam vinuti, tedy pouze z jedne strany coz moc drzet nebude, hridelka musi mit v prumeru 1mm a delka 3.63mm. snad tady neco najdu [upravil dne 13.8.11 od ChouLu] Citovat
hYena Odesláno 13. srpen 2011 Autor Odesláno 13. srpen 2011 Pažouťáci... Jak bylo zmíněno, nefunguje mi otáčkoměr a na druhý den odešel i tachometr. Prostě ukazuje o cca 20kmh méně než ve skutečnosti. Nepomohlo ani otáčení ručičky, vždy při vypnutí motoru a zapnutí se prostě rozhodila. Já to řeším novými budíky, nemám nervy na opravy, které stejně nejsou tak moc efektivní. TO ChouLu: jsem strojař, mám stejný problém. Takové mini rozměry jsem schopen nechat udělat u nás ve firmě na NC stroji. ALE: jak budeš opravovat, tak lepidlo v žádném případě nepoužívej,.. V autě jsou vždy rozdílné teploty a hrozí, že by lepidlo udělalo větší paseku než teď, kterou máš. A jesatli ti nejde otáčkoměr, za chvíli nepůjde ani tachometr. Kup nové.... Jestli máš benzín, tak je seženeš lehce. Na tomto čísle: 737 206 206 je seženeš, má je za 1000kč, a to je ZPRÁVA PRO VŠECHNY! Je to člověk, který se zabývá jen a jen díly do 206ky.... Avšak na HDi nemá. Já nakonec budíky sehnal přes známého, který mi je přiveze z Polska... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.