koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Já se na dutiny chystám, můžeme se domluvit že to uděláme společně, Já budu určitě dělat obě auta. Buď se dají koupit spreje od BODY - na tvoje auto jsou tak 2 ks cena za jeden je cca 100,- a na to mám i prodloužené hadičky, nebo to vystříkat pistolí a kompresorem. Jinak u známého dělají dutiny poměrně pečlivě a chtěl za to naposledy tuším 600,- Citovat
Lví-ček Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 No tak to by bylo fakt super. To jsou na autě přímo určená místa, kde se to vystříkává? Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 V podstatě je to u každýho auta podobný, do prahů se dostaneš záslepkami v zadním čele prahu. U dveří bývají díry taky dobře vidět, v kapotě je jich hafo, v zadních dveřích bývá někdy potřeba vyšroubovat gumové dorazy... zatím nejlíp co jsem viděl to má vyřešený FIAT panda, tam se to dělá báječně, všude gumové špuntíky tam se dostaneš všude dokonale. Citovat
Lví-ček Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Tak to díky za typ. Mužem při tom kouknout i na ty kladky. Není to ošetřené už z výroby? [upravil dne 22/4/12 18:38 od Lví-ček] Citovat
koblih69 Odesláno 22. duben 2012 Odesláno 22. duben 2012 Už to nějka dohadujeme, viz: Jinak k tomu ošetření z výroby - určitě ano, ale kde je asi ten vosk za těch 10 let? Jo, tam Vystříkání dutin doma vyjde na pár korun, takže za mě každý rok. Chce to tak týden sucho a pak hajdy na to. Ale samo to jeslti se připojíš je na tobě. [upravil dne 24/4/12 13:45 od koblih69] Citovat
Lví-ček Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 teď jsem nějak nepochopil souvislost. Dutiny stříkat na Slovensku? [upravil dne 26/4/12 08:28 od Lví-ček] Citovat
koblih69 Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 To je taky možný, ale jinak je to sekce jíž uskutečněné srazy. Dole jsou pak \"Komorně pracovní... \" odkaz jsem ti upravil tak abys trafil přímo Citovat
Milhausekkk Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Takto vypadal ten původní do nějakých 95 000 km a tak jsem ho minulý rok vyměnil. http://joshua-mv.rajce.idnes.cz/pomocny_remen_prislusenstvi ahoj, můj pomocný řemen byl měněn při 115 tis km..tj.minulý týden, jak mi ukazoval mechanik. byly v něm velké praskliny. Kladka se musela taky u toho pomocného řemene měnit, viklala se už při chodu motoru znatelně zleva do prava (házela) a pokvikovala, nejznatelněji při studeném motoru [upravil dne 2/5/12 16:52 od Milhausekkk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.