Pavel Kůla Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Zdravim zásuvka zapalovače mi pořád vyhazuje pojistku,měl jsem ho i rozebranej,ale nic jsem nenašel,nevíte někdo co s tím,jestli ho vyměnit úplně,nebo jestli se to dá nějak opravit? Děkuji Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 nevieme aku silnu poistku ti vyhadzuje... skus pouzit zapalovac od niekoho druheho. v zapalovaci je odporovy drat. zrejme ti to dava skrat natvrdo. vyskusaj iny zapalovac z ineho auta... Citovat
krtek 2 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 tu poisku ti odpali ked zasunies respektive zapnes zapalovac ? Citovat
Pavel Kůla Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 pojistku to vyhazuje desitku,a vyhodi ji to jakmile zapnu svetla,zapalovac tam vubec neni,jen jsou zapojeny konektory v zasuvce,kdyz je odpojim,tak pojistka nepraska... Citovat
Péťa Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Tak to budeš mít problém s osvětlením. Je tam žárovička - hledej problém někde u ní... Citovat
Pavel Kůla Odesláno 8. srpen 2011 Autor Odesláno 8. srpen 2011 mysliš žárovku u zapalovače?zkusim to.děkuji Citovat
krtek 2 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 pockaj si si isty ze zasuvka odide ked zapnes svetla ,ziarov a zasuvka to su osobitne okruhy(maju osobitne poistky) mas to pomerane?to mi nejak nepasuje:myslim neodide ti nahodou po otoceni spinacky do prvej polohy? [upravil dne 8/8/11 od krtek 2] Citovat
Marcel00 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 pojistku to vyhazuje desitku,a vyhodi ji to jakmile zapnu svetla,zapalovac tam vubec neni,jen jsou zapojeny konektory v zasuvce,kdyz je odpojim,tak pojistka nepraska... tou desiatkou myslis cislo poistky alebo velkost v A ??? napis cislo poistky ktoru ti vyhadzuje... ak v \"A\" tak pre zapalovac mimochodom potrebujes 20A poistku. Preto sa mi nezda poistka o ktorej sa bavime... Ak zapnes parkovacky ako vies ze to vyhadzuje zapalovac ? skus popisat ktora to je poistka, jej umiestnenie... s merakom zmeraj kontakty samice odpojeneho zapalovaca--- bude tam skrat. sak sam pises ze ked to odpojis tak poistka ok... [upravil dne 8/8/11 od Marcel00] Citovat
krtek 2 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 podla mna je ta zasuvka bud zle poskladana alebo na jej dne mas nieco kovove co tam nepatri ,mne raz jeden debil hodil na dno 50 centovu mincu:grr a zapalovac vratil na miesto kok jeden,pomeraj kontakty na zasuvke ci tam neni skrat ako pise Marcelooo , nieje z vnutra ta zasuvka opalena na cierno? [upravil dne 8/8/11 od krtek 2] Citovat
Pavel Kůla Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 v pojistkové skříni je to pojistka č.19,a 10 A tam byla celou dobu,proto ji tam dávám,a schématu pojistkové skříně který jsem dohledal na netu,by měla tato pojistka být na osvětlení přístrojovky,displeje klima,a na zapalovač,ale těch schémat je asi 5:(,nemáte náhodou někdo odkaz na tu mou?2.1 TD r.v. 97,ale asi zkusím kamaráda elektrikáře,at mi to proměří,ale děkuji všem za rady:) Citovat
Pavel Kůla Odesláno 9. srpen 2011 Autor Odesláno 9. srpen 2011 nemůžou to dělat žárovky u tlačítek kolem displeje klima?asi 4 mi nesvítili,tak jsem je vyměnil,a od té doby to dělá,ale jak říkám vše je ok,dokud není zapojený konektor do zapalovače,pak jak rosvítim parkovačky tak pojistka praskne..... Citovat
krtek 2 Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 a osvetlenie pristrojovky ti funguje ked odide poistka? a spinacov? ja mam original manual a je tam aj 2.1td uvadzany a zasuvka je istena poistkou c.1 10A http://radekhurvajz.over.cz/e107_files/downloads/Peugeot-406%20old%20Manual%20CZ.pdf mrkni [upravil dne 9/8/11 od krtek 2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.