Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

zásuvka zapalovače mi pořád vyhazuje pojistku,měl jsem ho i rozebranej,ale nic jsem nenašel,nevíte někdo co s tím,jestli ho vyměnit úplně,nebo jestli se to dá nějak opravit?

Děkuji

Odesláno

nevieme aku silnu poistku ti vyhadzuje... skus pouzit zapalovac od niekoho druheho.

v zapalovaci je odporovy drat. zrejme ti to dava skrat natvrdo.

vyskusaj iny zapalovac z ineho auta...

Odesláno

pockaj si si isty ze zasuvka odide ked zapnes svetla ,ziarov a zasuvka to su osobitne okruhy(maju osobitne poistky) mas to pomerane?to mi nejak nepasuje:myslim neodide ti nahodou po otoceni spinacky do prvej polohy?

[upravil dne 8/8/11 od krtek 2]

Odesláno
pojistku to vyhazuje desitku,a vyhodi ji to jakmile zapnu svetla,zapalovac tam vubec neni,jen jsou zapojeny konektory v zasuvce,kdyz je odpojim,tak pojistka nepraska...

tou desiatkou myslis cislo poistky alebo velkost v A ???

napis cislo poistky ktoru ti vyhadzuje...

ak v \"A\" tak pre zapalovac mimochodom potrebujes 20A poistku. Preto sa mi nezda poistka o ktorej sa bavime...

Ak zapnes parkovacky ako vies ze to vyhadzuje zapalovac ?

skus popisat ktora to je poistka, jej umiestnenie...

s merakom zmeraj kontakty samice odpojeneho zapalovaca--- bude tam skrat. sak sam pises ze ked to odpojis tak poistka ok...

[upravil dne 8/8/11 od Marcel00]

Odesláno

podla mna je ta zasuvka bud zle poskladana alebo na jej dne mas nieco kovove co tam nepatri ,mne raz jeden debil hodil na dno 50 centovu mincu:grr a zapalovac vratil na miesto kok jeden,pomeraj kontakty na zasuvke ci tam neni skrat ako pise Marcelooo , nieje z vnutra ta zasuvka opalena na cierno?

[upravil dne 8/8/11 od krtek 2]

Odesláno

v pojistkové skříni je to pojistka č.19,a 10 A tam byla celou dobu,proto ji tam dávám,a schématu pojistkové skříně který jsem dohledal na netu,by měla tato pojistka být na osvětlení přístrojovky,displeje klima,a na zapalovač,ale těch schémat je asi 5:(,nemáte náhodou někdo odkaz na tu mou?2.1 TD r.v. 97,ale asi zkusím kamaráda elektrikáře,at mi to proměří,ale děkuji všem za rady:)

Odesláno

nemůžou to dělat žárovky u tlačítek kolem displeje klima?asi 4 mi nesvítili,tak jsem je vyměnil,a od té doby to dělá,ale jak říkám vše je ok,dokud není zapojený konektor do zapalovače,pak jak rosvítim parkovačky tak pojistka praskne.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...