Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

souhlas s MOTOMOTO, asi bych tam žádný křídlo necpal je to hnus oproti origo nosičum. A jinak si myslím, že tím tvojim jakoby tuningem akorát ubíráš autu na ceně. Je to, ale každýho věc a muj nazor nic ve zlým, tak mě za to neukamenuj.

Odesláno

Promiň ale za mě nee, nárazník k tomu autu vysloveně nesedí, křídlo na střeše autobusu se taky nenosí (to o 100% lépe vypadá originál zahrádka stažená dozadu, jak máš na jiné fotce..). Nemluvím o čistotě práce, je vidět že si si s tím vyhrál, ale design k tomu auto fakt nesedí, chtělo by to minimálně ještě překopat masku, ale i u té se bojím jaký by byl výsledek.

Odesláno

Už jsem na něj koukal, cena by byla fajn, ale je to moc staré, já už chci ten nový model a hlavně automatickou převodovku.

Odesláno

Vždyť to má automatiku :papa

Ja myslím že za tu cenu to neprodá :myslim Dá se sehnat nový model, cca 3-4 roky mladší a taky z automatikou a 2,0 dci, za stejnou, možná taky lepší cenu.

[upravil dne 16/8/11 od Ferry]

Odesláno

Tak až na nějaký narazíš tak určitě dej vědět, to by mě moc zajímalo. Omluva za přehlédnutí té převodovky.

Odesláno

tak to jsem neviděl, ale celkem se mi líbí, tak budu zkoumat.Nejlepší by byl benzín a plyn.

Odesláno

přesně tak, už třeba jen k vůli těm šoupačkám a také že to auto už mám zmáknuté a funguje. Ta představa zase nového strachování co se kdy a jak rozsype mě i ta děsí.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Je to hezké, jen...

nechci být hnidopich, ale k čemu to je dobré kromě toho že to ničí okení zavírání protože to má větší odpor???

Odesláno

Napríklad už,len to, že keď prší a stojíš niekde, tak si tie okná viem otvoriť na vetranie a nenaprší mi do auta, lebo ako vieš ak nie je motor naštartovaný tak nám nejde ventilátor a vtedy sa rosia okná jak šľak.

kirkiz, koľko koštovali tie tajfúny?

[upravil dne 29/8/11 10:54 od marko306]

Odesláno

Aha, tak to jedině, protože když mi běží motor tak mám klimatizaci. I když potřebuji větrat tak si cvaknu ovládání nezávisleho topení do modu větrání a je to. Já jsem to kdysi měl u 3kodovky a tam to bylo fajn, že mě nehučelu v uchu když jsem jel s pootevřeným oknem, ale tady mi to nějak neláká.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...