Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, vím že se tady neustále řeší výfuky a jsou tu o nich desítky témat, ale v ani jednom z nich jsem nenašel, kde se dá sehnat Duplex výfuk na Peugeot 307, jedná se o 1.6 16V Hatchback, případně nechat vyrobit na zakázku. Mohli by jste něco takového prosím doporučit? Děkuji

Odesláno

No díky ta tip, vypadaj sice dobře, ale ta cena už je trochu přemrštěná vzhledem k tomu, že napříkald na koncern VW se to dá koupit za 6000 tak za to na Peugeota nedám víc jak 13 000. To spíš nechat vyrobit zakázkově.

Odesláno
mam velice dobre zkusenosti www.laityng.cz osobne az budou kacky tak dotoho jdu zase :)

Laityng mi už pár lidí doporučilo, ale nenašel jsem tam nic krom škody a pak univerzálů a když jsem jim psal jestli jsou schopni vyrobit přesný duplex podle modelu vozu, tak mi nepřišla žádná odpověď.

Odesláno
chuck:

No právě proto bych prosil o nějaký tip. Koukám, že si z Ostravy tak jestli něco takového znáš z okolí.

Ahoj takže tady nekolik tipů.

1)Krmelínská 126/256 (stará cesta k Makru u benzinky Benzina je tam vjezd brána hned po pravé straně taková rampa nepřehledneš-je to areál firem další fa: auto Kadlec,Wurth,Babyhit,Adip atd ,abys věděl,že si správně.

2)na Rudné vedle Peugeotu auto Tichý hned vedle semaforu je firma co prodává všelijaké nahradní díly na auta,výfuky spravujou montujou mohly by i duplexy

3) firma MS auto-Marionskohorská 50,v Přívoze

Odesláno

2 marzi732732 : ja tam normalne zavolal domluvi jsme si jakej chci a v poctate za 8 hodin jsem odjizdel s vyfukama. Mailem jsem to teda nejak neresil asi je lepsi tam zavolat a optat se. Dela se to primo na miru :)

Odesláno
2 marzi732732 : ja tam normalne zavolal domluvi jsme si jakej chci a v poctate za 8 hodin jsem odjizdel s vyfukama. Mailem jsem to teda nejak neresil asi je lepsi tam zavolat a optat se. Dela se to primo na miru :)

To je sice pěkné, ale já to mám celkem dost z ruky, takže nevím jak by to probíhalo. Není problém tam samozřejmě zavolat, ale je problém se tam dostavit. Nebo tím na míru myslíš, źe jim stačí přesný model auta nebo spíše přímo to auto že? A jestli se teda můžu zeptat kolik tě to stálo, kdyby to vyšlo nějak solidně tak by se mi ten výlet i moźná oplatil. Díky moc :)

Odesláno

Ja jsem tam jel taky s plzne no i mi rekli pribliznou cenu kolik by to stalo a musim rict ze jak rekli tolik to stalo. ted kdyz jsem tam volal a ptal jsem se tak mi rekli do 7000,- komplet i s praci a materialem.

Odesláno
Ja jsem tam jel taky s plzne no i mi rekli pribliznou cenu kolik by to stalo a musim rict ze jak rekli tolik to stalo. ted kdyz jsem tam volal a ptal jsem se tak mi rekli do 7000,- komplet i s praci a materialem.

Ok diky moc, tak ja si tam teda nekdy udelat s rodinkou zaroven naky vylet :-).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...