Pavel Kůla Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 nevíte někdo na co jsou dva konektory ve středovým tunelu za ruční brzdou?nejsou nikam zapojený,tak mě jen zajíma na co je to příprava,je to 406 2.1 TD r.v 97 Díky Citovat
paric Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 To by mala byt priprava na vyhrievanie sedaciek, predpokladam:myslim Citovat
comm Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 ano ako pises priprava na vzhrievanie a a este je tam dotiahnutz konektor na automat prevodovka Citovat
pysta1 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 myslíte toto? To by aj mňa zaujímalo. Automat mám, ale konektor je volný. A vyhrievacie vložky sú už pripravené v igelitke, tak by mi to bodlo, keby to bola predpríprava. Nevie niekto ako je ten konektor zapojený? poprípade nemá ich niekto na schéme? Díkes Citovat
Péťa Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 Schémata elektro jsou tady: http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./P406_Elektrika Ale vyhřívaná sedadla jsem tam zběžným nakouknutím nenašel. Citovat
comm Odesláno 4. srpen 2011 Odesláno 4. srpen 2011 pysta to co tam mas je vyhrievanie konektor na spynac. Citovat
pysta1 Odesláno 5. srpen 2011 Odesláno 5. srpen 2011 to znamená že je tam silová časť od poistiek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.