Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Problém s el. stahováním oken-po zavření sjede o cca.10cm

Recommended Posts

Odesláno

1. Tak čelní pavouček - oprava 600,- i s certifikátem a zárukou pro technickou. Stejně je to ale vidět. Těm instruktážním videím se nedá věřit.:grr

2. Okno u řidiče beze změn. Pořád sjíždí. Nechce se mi do toho vrtat, ale budu asi muset.:roll

[upravil dne 27/8/11 09:41 od JirkaMTPO]

• O 6 let později...
Odesláno

Můžete prosím napsat jak učíte okýnka ty dorazy? Prostudoval jsem to tady celý a těch návodů jsem našel víc . U Cé pětky jsem to dělal že jsem podržel tlačítko aby okno sjelo dolů a stále držel cca půl minuty . Pak vyjel okýnkem nahoru a zase stále držel tlačítko zvednutý . U 807 mě to takhle nejde , ani podle jinej zde uváděnejch možností . 

Dělá to jen u ZP okna . Otevřu ho, třeba i jen kousek , a když chcu zavřít , tak sjíždí dolů . Až ze spodní polohy ho teprve zavřu . Dělá to jak při ovládání z panelu na řidičových dveřích , tak při ovládání tlačítkem na sloupku u ZP dveřích , takže asi bych chybu nehledal v tlačítku na panelu ( i když k vyndání panelu a vyčištění těch kontaktů taky dojde ).

Odesláno

Díky. Zkusím . ( Pe.Tr - tu gumu jsem čistil a prostrikaval , někde jsem tady četl jak jsi psal že jsi to tak dělal tchánovi )

Odesláno

Tak jsem to zkusil a nezměnilo se to . Měl jsem i rozdělanej panel s tlačítkama a vyčistil ho . Navíc mě občas zablblo i druhý zadní okno . Dlabu na to . Buď se to vzpamatuje nebo na to kouknu na jaře .

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Ahoj mě to dnes udělalo taky.Okno LZ po vyjetí nahoru samo sjede asi o 10 cm dolů,ale nejde ani spustit níž.Prostě jen nahoru a samo sjede zase o kousek níž jen když ho nahoře zastavím tak nesjede,ale zamknu a zase sjede.Zkusím zítra rozdělat jestli tam něco nebrání že to nejde uplně dolů.Jestli máte někdo radu byl bych rád.Díky.

• O 1 rok později...
Odesláno
V 21. 12. 2017 at 6:36, somira napsal:

nevedel by nekdo cislo dilu v case 6:28...ta guma obvodova. vybrali mi auto a po vymene skla je zkroucena a nezavira okno. diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...