martinakyp Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 čidlo,koupím,kde...?A,působíš asi v PHE?Viď? Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 jj praha , koupil jsem ho v autokelly ale zkus nejdrive tu diagnostiku Citovat
martinakyp Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 Autokelly ja od nás kousek.A,prosím přesný název toho čidla?At nekoupím něco jiného... Za diagnostiku dám tak 700..to je škoda,když tu mám klucíííí,vás:-) Díky moc.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. srpen 2011 Odesláno 1. srpen 2011 http://www.autokelly.cz/#CT=13|PCT=12|CUR=0|EM=False|PGS=20|PT=1|PVT=1|SHT=2|SD=0|ST=0|LNG=0| Citovat
martinakyp Odesláno 1. srpen 2011 Autor Odesláno 1. srpen 2011 Díky moc.Dám pak vědět,jak jsem dopadla... Citovat
biomag53 Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 minuly tyzden mi menili nejake cidlo teploty, zatial to vyzera byt OK Citovat
martinakyp Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Ještě dotaz na Péťu.. Prosím tě ,mohl by jsi mi přibližně nastínit,kde se to čidlo nachází..Už jsem přes telefon připravila mm na výměnu.Ale,potřebuje vědět,kde to má hledat.... Díky.. Koukám,že čidlo teploty tu zlobí všem:-((( Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2011 Odesláno 2. srpen 2011 z boku hlavy motoru resp mezi baterkou a motorem , je tam takovej zhluk hadic , do cidla vede konektor z vrchu ,samotne cidlo je prichycene jen sponkou z boku , u cidla z autokely je pribaleno nove tesneni i ta sponka Citovat
martinakyp Odesláno 2. srpen 2011 Autor Odesláno 2. srpen 2011 Díky moc.ještě,že to tady existuje a takhle super funguje... Citovat
martinakyp Odesláno 14. srpen 2011 Autor Odesláno 14. srpen 2011 Péťo,prosím tě..Tak v kelly jsem objednala to nové čidlo..I jsem ho bejspíše našla tam,kde má být....Mezi motorem a baterií hned u kapoty.Ale,nevím,jak se sundavá taková ta krytka na něm..:myslim.Nějak extrémě za to brát se bojím.nechci to urvat...Nevíš,je to na závit,nebo fakt silou strhnout nahoru..??Díky moc..M Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 co myslíš tou plastovou krytkou ? tam staci vyndat konektor , ten ma mensi jazycek jako pojistku , pak vysunes tu kovovou sponu zpod toho cidla a pak to cidlo vyskubnes smerem nahoru. Citovat
martinakyp Odesláno 14. srpen 2011 Autor Odesláno 14. srpen 2011 Asi ten konektor..Je to plastový vrch s kabelem.Vše černé plastové...Po straně to má jakoby plastové pojistky.Zkoušela jsem to zmáčknout směrem dovnitř a nepovolilo to:-( A,dle popisu umístění.Myslíš,že je to ono?V prostoru mezi baterií a motorem.Nahoře hned u kapoty.Asi 5cm.. Citovat
eurotelecom Odesláno 8. únor 2012 Odesláno 8. únor 2012 Ahoj všem, máme 308 1.6VTI 120k a v podstatě ten stejný problém. Horší startování, při studeném motoru takřka nemožné rozjíždění a před týdnem se k tomu přidalo ještě spouštění ventilátoru po nastartování. Cukání při rozjezdu u studeného motoru je od začátku a bylo řešeno v rámci reklamace. Bohužel nevyřešeno, záruční servis sdělil, že vada byla způsobena nějakou nečistotou v nádrži ( u nového vozu) a tak ji \" vyčistili\". Na tomto fóru jsem se dočetl, že vada může být způsobena vadným čidlem teploty. Čidlo je vyměněno ( cena cca 350Kč) a závada je pryč, po čtyřech letech. Takže všem děkuji..... Citovat
Lupin Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Ahojte. Měl jsem podobné problémy od začátku koupě nového auta na začátku 2010 (308SW 1,6VTi) - po asi 3. návštěvě servisu se už závada neobjevila (dle servisu implementovali nejnovější software) a cca. rok jsem měl pokoj. Minulý týden jsem si nechal namontovat LPG a každodenní problém se starty/rozjezdem jsou zpět (po nastartování není možné se rozjet...kolísají otáčky, když se chci rozjet, motor zhasne, začne hlásit chybu motoru, atd.). Je možné, že by při montáži LPG \"něco\" udělali s čidlem teploty ? Nebo to může být něčím jiným ? Díky za rady. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. červenec 2012 Odesláno 2. červenec 2012 chce to zmerit parametry cidla nebo ho rovnou vymenit , bude to levnejsi Citovat
Dr. Taby Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Mám 308 sw necelé 3 roky.ted poslední tři měsíce má motor po nastartování divný zvuk,jako by jel jen na půl válců.Trvá to pár vteřin.klesají při tom otáčky motoru od 500 do 1300.Ted poslední měsíc nechce napoprvé ani nastartovat.chytí až napodruhé.Už jset se s tím někdo setkal?Může to být zastaralý SW,nebo zanesený paliv.filtr od nekvalitního benzínu? Díky za rady... Celé dva roky záruky nám svítila kontrolka motoru a víc,než doma bylo auto po servisech.Pak půl roku ok a nyní zase toto. Výtečné, mám to samé. v lednu koupeno, občas s nepravidelnými starty. Teď to ukázalo: \"engine fault - need repair\". Naštěstí je to v záruce. Tak s tím půjdu do servisu na diagnostiku. motor 1.6 benzin, 88 kw. [upravil dne 9/10/12 13:57 od Dr. Taby] Citovat
martinakyp Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 Koukám,že tento motor se jim moc nepovedl.. Já to má rok po výměně a vypadá to,že se čidlo bude měnit opět..:-(((Opět už to zlobí při startech.. Motor mám ten samý:.( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.