Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Při ustálené rychlosti motor houpe

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Když jedu ustálenou rychlostí tak auto jakoby houpe. Jakobych si hrál s plynem! Stačí jen nepatrně změnit polohu pedálu a je to na chvíi dobrý,ale pak zas.:( Čím menší kvalt tím znatelnější. A pak ještě jeden probém někdy se mi rozsvěcí kontr. diag. Většinou na 2,3ku když jedu stejnou rychlostí. A diag píše vypínací ožisko egr nízké. Nebo tak něco. Auto jede normálně nepadá do nouzáku ale se.e mě to. Prosím poradí někdo co by to mohlo být?! Moc děkuju:)

Jo ještě dodám že oba problémi spolu nesouvisí zjevně.

[upravil dne 30/7/11 od jirkaj]

[upravil dne 31/7/11 od jirkaj]

Odesláno

EGR je mimo provoz a ten poteciometr jsem měnil z jinýho auta a stejný. Ale není záruka že není taky v pytli. A jak ho zkontrolovat? dík

[upravil dne 1/8/11 od jirkaj]

Odesláno

Zkus pohledat, myslím že se tady řešilo jak ho proměřit. Dále vím že se nějak zvlášť ukostroval, ale to by mohl napsat někdo kdo to už dělal. Vše je tu už napsané. Těch možností je víc, může to dělat nějaké čidlo a nebo taky drv, ale podle mě když to jen zrychluje a ubírá tak bude chyba někde kolem poťáku.

Odesláno

Tak jsem hleal a nic kloudnýho jsem nenašel bohužel. Tak kdyby někdo měl odkaz,budu rád. Jo a diag mam k dispozici ale jsem ve stádiu učení a nevím co bych měl přesně sledovat. A ani jsem nikde nenašel jaký jsou dobrý hodnoty a co už je špatně.

Odesláno

To húpanie ustálenou rýchlosťou mi robilo tiež. Hlavne so zaradenou dvojkou, ale robilo to aj na štvorke s rovnakým plynom. Pomohla až kontola vstrekov a následný ich repas. Prepúšťali tlak do prepadov.

Ale to sa jednalo o moju 66kW HDinu.

Odesláno

Tak vsřiky to \"asi\" nebudou jsou měněný z jinýho motoru a ten chodil v pohodě. Tak už vážně nemam šajna po čem jít. Kdyby někdo poradil jak zjistím s dia jak je na tom váha,nebo jak proměřit ten potenciometr. Nenapadá mě už moc jiných věcí:( . Není to nic příjemnýho když se to tak houpe hlavně po městě!:grr vypadam jak :aut

[upravil dne 5/8/11 od jirkaj]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...