Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.

Chlapi chcu vyměnit na zadním platu látku za kůži. Jak tu původní vrstvu sundám? Lze to přímo na původní vrstvu? A lze to lepit chmoprenem?

[upravil dne 29.7.2011 od neutral]

Odesláno

Ty máš na platu látku :D ? Mno možná by bylo dobré to třeba vyfotit já třeba tvoje plato nikdy z blízka neviděl... Ale to je jedno. Vetšinou jde původní tapecír sundat dobře po nahřátí horkovzduškou ( nebo apoň fénem ). Nicméně pokud drží pevně tak to dej klidně na tu látku. Mám odzkoušeno jak na platech tak na dveřích... Lepit můžeš chemoprenem, robinolem nebo třeba Alkaprénem. Na nanesení lepodla nedoporučuju čtětec, ale raději zubovou stěrku ( mnohem menší spotřeba a rovnoměrnější nanesení ).

Odesláno

tak já nvm jak se tomu přímo nadává, pardon. a fotku teda přikládám, něco co sem vyhrabal v pc,snad to z toho jde trochu poznat. a původní vrtva drží dobře,kromě krajů,ale to nemá cenu odrbávat.

post-15336-14109618973381_thumb.jpg

[upravil dne 30.7.2011 od neutral]

Odesláno

Já asi tuším,jak to vypadá, pokud je to stejné jako na 309, pak bych to nalepil na to ... já třeba na 306 mám docela vysoký vlas ... takže bych strhával ... nvíc tolik nedrží ...

Odesláno

V 309 to drželo velmi dobře (když jsem vyřezával díry na repro). Navíc při tak malém chlupu budu (ač hustém) bude i menší spotřeba lepidla :myslim

PS: Dle detailu bych to nalepil na to. Byl by vopruz to sundávat. Jenom zvol vhodné lepidlo, protože toto je savý povrch ;)

Odesláno

Já používám Alkapren (kilovka lepidla za 204 Kč v místních Barvy-Laky) + jsem vzal Alkapren ředidlo za nějakých 70 Kč (500 ml). Alkapren samozřejmě vyšel levněji než Chemopren. A to ředidlo alkapren je beztoluenové ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...