Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

je to 320d, 110kw, 6q, je to dovoz IT ale 2 roky to jazdilo uz tu v CZ. vyhrev sedaciek to nema mas pravdu ale jeden cas som jazdil s astrou v kozi a tam zasa vyhrev nefungoval .. v zime mi to neak extra nevadilo takze som vedel do coho pojdem ..

Odesláno

Kozu kluuuudne aj bez vyhrevu :) Mne osobne nikdy nevadila, a straasne dobre sa mne na tom sedi :)

Inak tiez velmi slusna motorizace ... R.v. ?

Odesláno

vyrobene to je 4/2004, sam som z toho auta prekvapeny ako ide a ako sa sprava na ceste . a ta spotreba mam priemer 5,1/za neakych 500km takze v skutocnosti niekde k 5,5/100 na to ze sem tam autu poriadne nalozim .. je to krasa. dufam ze bude robit len radost

Odesláno
Kozu kluuuudne aj bez vyhrevu :) Mne osobne nikdy nevadila, a straasne dobre sa mne na tom sedi :)

I v zime kdyz sednes rano do vymrzleho auta na studenou kuzi, ktera se spatne zahriva? Ja to teda nesnasim, ale kazdy to ma jinak :)

Odesláno

Pěkná brambora,předek M-Paket koukám,a tý kůže bych se nebál.Když je to pravá kůže tak není problém ani bez výhřevu v zimě,s umělou jo....

Odesláno

je to M paket jak v interier tak exterier.. dokonca to ma aj tuhsi podvozok oproti klasike ..

pripajam este jedno foto z nakupu .. prisli sme jednym odchadzame dvoma..

post-14234-14109618938779_thumb.jpg

Odesláno

I v zime kdyz sednes rano do vymrzleho auta na studenou kuzi, ktera se spatne zahriva? Ja to teda nesnasim, ale kazdy to ma jinak :)

Ja sem pul zimy jezdil kazde rano v Alfe, ktera ma take kuzi bez vyhrevu ... Samozrejme sem si tam nesadal v kratkych nohavicich, a tak mi to bylo uple jedno :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...