fe-re 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. červenec 2011 tak panove vcera som zradil znacku Peugeot a domov som si doviezol toto .. 306 vsak ostava v rodine a bude sluzit dalej Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
fe-re 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. červenec 2011 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
fe-re 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. červenec 2011 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Guest Lubk0 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. červenec 2011 Pekný A ty sedačky 330 d ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
MACI 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. červenec 2011 Sedacky pekne, ale bez vyhrevu bych kuzi nechtel.. To je dovoz IT? Jinak ale super nahrada za 306 Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
elton 765 Nahlásit příspěvek Odesláno 26. červenec 2011 Nic moc:aut:aut:aut:aut:D:D Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
fe-re 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 je to 320d, 110kw, 6q, je to dovoz IT ale 2 roky to jazdilo uz tu v CZ. vyhrev sedaciek to nema mas pravdu ale jeden cas som jazdil s astrou v kozi a tam zasa vyhrev nefungoval .. v zime mi to neak extra nevadilo takze som vedel do coho pojdem .. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Guest Lubk0 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 Kozu kluuuudne aj bez vyhrevu Mne osobne nikdy nevadila, a straasne dobre sa mne na tom sedi Inak tiez velmi slusna motorizace ... R.v. ? Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
fe-re 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 vyrobene to je 4/2004, sam som z toho auta prekvapeny ako ide a ako sa sprava na ceste . a ta spotreba mam priemer 5,1/za neakych 500km takze v skutocnosti niekde k 5,5/100 na to ze sem tam autu poriadne nalozim .. je to krasa. dufam ze bude robit len radost Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
straki007 403 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 Ach jo. Moje bejvalka..... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
MACI 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 Kozu kluuuudne aj bez vyhrevu Mne osobne nikdy nevadila, a straasne dobre sa mne na tom sedi Inak tiez velmi slusna motorizace ... R.v. ? I v zime kdyz sednes rano do vymrzleho auta na studenou kuzi, ktera se spatne zahriva? Ja to teda nesnasim, ale kazdy to ma jinak Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
309GT 1 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 Pěkná brambora,předek M-Paket koukám,a tý kůže bych se nebál.Když je to pravá kůže tak není problém ani bez výhřevu v zimě,s umělou jo.... Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
fe-re 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 je to M paket jak v interier tak exterier.. dokonca to ma aj tuhsi podvozok oproti klasike .. pripajam este jedno foto z nakupu .. prisli sme jednym odchadzame dvoma.. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Bigbadjohn 1 Nahlásit příspěvek Odesláno 27. červenec 2011 Pěkná kára, to je slušnej krok vpřed proti P-306 Gratuluju k výběru, ať slouží ku spokojenosti a bez poruch. Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Guest Lubk0 Nahlásit příspěvek Odesláno 28. červenec 2011 Kozu kluuuudne aj bez vyhrevu Mne osobne nikdy nevadila, a straasne dobre sa mne na tom sedi Inak tiez velmi slusna motorizace ... R.v. ? I v zime kdyz sednes rano do vymrzleho auta na studenou kuzi, ktera se spatne zahriva? Ja to teda nesnasim, ale kazdy to ma jinak Ja sem pul zimy jezdil kazde rano v Alfe, ktera ma take kuzi bez vyhrevu ... Samozrejme sem si tam nesadal v kratkych nohavicich, a tak mi to bylo uple jedno Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
fe-re 0 Nahlásit příspěvek Odesláno 29. červenec 2011 taktiez si myslim ze ta koza bude OK... a ak nie zacnem nostit na zimu Kamaše/Gamaše:D Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
JoseA 3 Nahlásit příspěvek Odesláno 31. červenec 2011 pěkný povoz. Kdyžtak dáš na zimu nejaké chlupaté potahy a je to Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky