Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si koupil peugeota 807. Vyskytl se první problém.

Nefungujou dálková světla. Pokud je zapnou tak do třech vteřin zhasnou a tento problém je i v noci. Zkusil jsem rukou zakrýt snímač světla na palubce a v pohodě. Když odkreju zůstanou svítit. Jak problém vyřešit??? Děkuji

Odesláno

HeroesIII: Tak zaprvé to chtělo dát do sekce 807 nebo to aspoň napsat do názvu příspěvku o jaké auto se jedná. Teď k věci. Nemáš automatické rozsvěcení světel? Já mám a dokud ručně nerozsvítím páčkou do druhé polohy tak mi nejde dát dálkové. Není to ono?

Odesláno

jj pokud je aktivovano denni sviceni, tak fungujou jen jako svetelna houkacka, aby dalkovy fungovaly, je treba otocit prstencem na pacce blinkru a zapnout normalni rezim svetel, pak pujde prepinat na dalkove normalne

Odesláno

Jestli je to to okénko nad tachometrem tak ho mám.

Prosím návod jak odpojit. Chci klasiku. Tlumená zapínám klasicky otočením ovladače na páčce pod volantem. dávám to do druhé polohy.

Odesláno

Pokud dáváš tlumené na 2 polohu páčky a nejdou dálkové tak to nevidím na snímač světla...tehdy je uplně jedno jestli je tma či světlo a dálkové by mělo jít.....

Spíš něco s páčkama.....

Odesláno

Drží zaplá tak jednou z deseti až patnácti pokusů. někdy jen bliknou, jindy zase svítí třeba 3-5 vteřin, a občas se povede že zůstanou zaplá. co by mohlo byt za problem v těch páčkách? špatný stykač?

Odesláno

Tak jsem prochu postoupil, třeba už se společně dobereme cíle: Snímač osvětlení to nemá, tudíž jedna možnost vypadává. Ten snímač je prý na klimu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...