Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

určitě do toho jdi, 407 je modernější, svižnější a hezký auto.

Já taky přesedlal ze 406 a popravdě jsem si ze začátku musel dost zvykat, oproti 406 je o dost tvrdší, 406 je prostě kočár pohodlnej.

407 má zas o dost lepší jízdní vlastnosti a o výbavě ani nemluvim. Co je nevýhoda a velká, tak malej kufr.

Odesláno
určitě do toho jdi, 407 je modernější, svižnější a hezký auto.

Já taky přesedlal ze 406 a popravdě jsem si ze začátku musel dost zvykat, oproti 406 je o dost tvrdší, 406 je prostě kočár pohodlnej.

407 má zas o dost lepší jízdní vlastnosti a o výbavě ani nemluvim. Co je nevýhoda a velká, tak malej kufr.

Tak o te svoji vybavě rači nemluvim jestli se to vybava da vubec nazvat,jak řikal Přema že takou asi ani neviděl :) a pravě chci SW aby tam byl ten kufr trochu a ta střecha je taky luxus.

Ale asi spotřeba bude asi větši než 406 ,ja jezdim za 4,5-6L/100 a to jako nešetřim :)

Odesláno

Ja som tiež presedlal zo 406-ky na 407 SW a max. spokojnost... 407 - ma je o dosť tvrdšia,ale to si zvykneš, ale lepšie saedí na ceste. Mám 100kw motor a myslím že pre toto auto je tak akurát. :D pri kúpe prajem veľa zdaru na pekný kus! :papa

Odesláno

Mám sedan ale 407-mu môžem vrelo odporučiť, a tá spotreba o niečo sa ti zdvihne záleží od štýlu jazdenia, v pohode sa zmestím do 6l SW je o niečo väčšie a ťažšie a tak bude aj spotreba o niečo vyššia.

Odesláno

Takže se nemusim bat nějakych zavad jak pišou v těch TUV testech a od jakeho roku by jste doporučili kde se dělali nějake facelifty a nejlepši bude asi en 2,0HDI 100kw než ta 2,2HDI že

Odesláno
Ja som tiež presedlal zo 406-ky na 407 SW a max. spokojnost... 407 - ma je o dosť tvrdšia,ale to si zvykneš, ale lepšie saedí na ceste. Mám 100kw motor a myslím že pre toto auto je tak akurát. :D pri kúpe prajem veľa zdaru na pekný kus! :papa

Přes Trstin jezdim do Trnavy jestli to je teda ten trstin :) Jestli potkaš kamion Icom tak to jsem třeba ja :)

Odesláno

určitě ber 2,0 HDi, na to auto akorát a 2.2 HDi prej nejsou takový držáci

co se týče spotřeby, tak se 406 jsem jezdil za 7l a se 407 jezdim za 6l. Super spotřeba je oproti 406 na dálnici, dáš tam 6ku a jedeš 130 za 4l :)

Odesláno
Takže se nemusim bat nějakych zavad jak pišou v těch TUV testech a od jakeho roku by jste doporučili kde se dělali nějake facelifty a nejlepši bude asi en 2,0HDI 100kw než ta 2,2HDI že

Zo závadami to máš tak, záleží na aký kus natrafíš a ako sa o to auto staral predchádzajúci majiteľ. Ak natrafíš na 407-mu bez FAP filtra, máš o jednu starosť menej. Čo sa týka faceliftu tak ten bol ak sa nemýlim v roku 2009.

Odesláno

Zavad sa bat nemusíš, to sa neoplati ale sem tam sa vyskytnu a proste treba mat par chechtakov na opravy.. Mam 2008 a uz par veci bolo a je a to nemam cez 60k...haleluja za záruku:-) ale: oproti 406 je to skok o triedu v style vozenia a je to za asi najlepsi pomer cena/vybava/technika momentálne. Spotrebu vidis v podpise.

Odesláno

Aj ja som presiel zo 406 na 407 a tie auta sa nedaju porovnat aj ked doteraz tvrdim, ze aj 406 je velmi dobre auto. 407-ma je sice tvrdsia, ale stabilnejsia. Za 1,5 roka okrem spotrebnych veci 2 x meneny snimac ABS/ESP za cca 70,- eur obe. Urcite 2.0 Hdi aj ked ja by som bral uz len 2.2 Hdi. Jazdim celkom svizne a spotreba okolo 6,6 l, dialnica samozrejme aj za 5,4 l. Vela stastia pri kupe.

Odesláno

asi budem ukamenovany, ale 407 sa peugeotu podla mna dizajnovo velmi nevydarila. 406-tka sa mi páči viac.a nevravim to len preto ze ju mam! aj ked nemozem porovnavat jazdne vlastnosti, lebo som sa v nom este neviezol ako sofer. kazdopadne je to novsie auto a aj vybava bude urcite lepsia. netvrdim ze je skarede, ale vidi sa mi nejake divne, hlavne ta maska.

a ako pise oddie tak kufor sa neda porovnavat. ten ma 406-tka super.aj sa v tom dobre vozí.ja som chvilu rozmyslal nad 607 ale to je len limuzina a ja potrebujem kombi.

a ono asi fakt zalezi na tom na aky kus natrafis.treba mat aj trochu stastia. ja mam na mojej 254000km a to je este 100000 stocených!!! za tri roky som ja sam urobil 100000 a opravy dokopy ma stali asi 600€. neratam spotrebny material ako platnicky,kotuce a vymeny oleja atd...

ospravedlnujem sa vsetkym 407makom.nebite ma prosim:mad:;)

Odesláno

dakujem za pochopenie;)

mne len 406-tka proste pride taka nejaka elegantnejsia.407 ma je taka velmi vyrehotana:D

aj ked ty s dertom123 ich mate vysperkovane.hlavne tie mracitka vyzeraju super.

:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...