Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar neviem v ktorom vlakne som to uz cital a taktiiez mi to vraveli moji znami, ze riadny clen klubu kto vlastni kartu ma automaticky zlavu na nakup v predajni autokelly....no ale to neni pravda !! aspon v mojom pripde som dnes bol kupit palivovy filter a ukazal som kartu a spytal sa ci ju akceptuju na to aby som dostal zlavu a on mi v predajni povedal automaticky ze nie a ani sa na nu poriadne nepozrel.....da mi niekto na to vysvetlenie ? pre zaujimavost to bola pobocka v meste Nitra......:myslim:myslim

Odesláno

celkovo pristup v autokelly je taky ze radsej tam ani nejdem, lebo ty buze*anti co tam robia su normalne nasraty ked nieco od nich potrebujes... sorry ze ich otravujem v pracovnej dobe... naposledy som si na internete nasiel nejaky tovar ktory som chcel, ale len som sa pozrel ci ho maju a potom som siel do Autokelly ze ho chcem kupit a on ze aky je kod tovaru, ja ze neviem... no a potom ste mali vidiet ten jeho ksicht jak sa zatvaril, som myslel ze zoberiem hever a mu po hlave z nim zajebem... ze on ma teraz hladat ked ja som si to uz nasiel... tak som sa z mojou povahou otocil, vyp*coval som ich a odisiel... nikdy viac!!!

Odesláno

ono ludia su rozny. ja tiez pracujem na predajni a nemam vzdy svoj den, ale zakaznik to nesmie pocitit!!!. viac by som tam nesiel, alebo si skusil zavolat veduceho.sam vidim ako to je s trzbami a som riadne prekvapeny ked predavaci nemaju zaujem o zakaznika aby mu nieco predali. smutne:grr

a k autokelly: ja som prvy krat tiez musel hovorit co maju spravit lebo o tom nepoculi, ale potom uz v pohode. naposledy sa ma predavac pytal ako sa stane clenom klubu, ze aj on ma peugeota:D

a kupoval som stierace a cenu som mal lepsiu, nez keby som to kupoval akoby cez peugeot, lebo najprv nahodil do systemu peugeot prievidza, az potom PC. rozdiel bol 3€. to len tak pre zaujimavost:papa

[upravil dne 20/7/11 08:33 romik1]

Odesláno

Možno by bolo vhodné rozlišovať že kritizujete firmu na základe jednej negatívnej skúsenosti s konkrétnym pracovníkom. Osobne som nakupoval raz v Senici a niekoľkokrát v Trnave, no prístup pracovníkov celkom normálny.

V oboch prípadoch ste si negatívnu skúsenosť zapríčinili sami. V prvom prípade bolo treba povedať firmu ( Amis de Lion) alebo IČO. V druhom prípade stačilo si na webe objednať a v predajni iba vyzdvihnúť.

Odesláno
:xvul Co se týká přístupu a ochoty AK, tak v Č. Budějovicích je to v pohodě. Poradí a pokud je nutné zjistit kód výrobku, tak bezproblému vyhledají v počítači. Jen jednou nedali slevu a to na poloosu na 205. A to z důvodu, že to není na 406. Byl to nějaký mladý prodavač. Bohužel, byl ta můj otec, kterému jsem půjčil kartu P-C, jelikož jsem byl pracovně zaneprázdněn.
Odesláno

OK406: nechápu proč mu nedali slevu jenom proto, že to není na 406. Já v AK kupuju díly i na jiné značky aut (Opel, Škoda aj.) a nikdy nebyl problém s tím, že by nedali slevu.

Odesláno

Taky jsem tomu nerozuměl. Mluvil jsem o tom i s Honzou406 a nikdy neměl problém v AK Č.B.. Důvodem asi bylo, že to byl mladý prodavač a noje chyba, že jsem tam nebyl osobně, ale bohužel to nebylo možné z pracovních důvodů !!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...