prco88 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Nazdar neviem v ktorom vlakne som to uz cital a taktiiez mi to vraveli moji znami, ze riadny clen klubu kto vlastni kartu ma automaticky zlavu na nakup v predajni autokelly....no ale to neni pravda !! aspon v mojom pripde som dnes bol kupit palivovy filter a ukazal som kartu a spytal sa ci ju akceptuju na to aby som dostal zlavu a on mi v predajni povedal automaticky ze nie a ani sa na nu poriadne nepozrel.....da mi niekto na to vysvetlenie ? pre zaujimavost to bola pobocka v meste Nitra......:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 po nekolikate opakuji ze je nutne rict ico klubu , je zdruhe strany karticky , je to jako kazda druha zaregistrovana firma Citovat
prco88 Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 No hej ale preco sa ho neopytal a nepozrel ani na tu kartu .....trochu blbe ze nemal ani nejaky zaujem.... Citovat
prco88 Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Tak diky chcel som len vedet ako to je..... Citovat
dodo407sw Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 celkovo pristup v autokelly je taky ze radsej tam ani nejdem, lebo ty buze*anti co tam robia su normalne nasraty ked nieco od nich potrebujes... sorry ze ich otravujem v pracovnej dobe... naposledy som si na internete nasiel nejaky tovar ktory som chcel, ale len som sa pozrel ci ho maju a potom som siel do Autokelly ze ho chcem kupit a on ze aky je kod tovaru, ja ze neviem... no a potom ste mali vidiet ten jeho ksicht jak sa zatvaril, som myslel ze zoberiem hever a mu po hlave z nim zajebem... ze on ma teraz hladat ked ja som si to uz nasiel... tak som sa z mojou povahou otocil, vyp*coval som ich a odisiel... nikdy viac!!! Citovat
romik1 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 ono ludia su rozny. ja tiez pracujem na predajni a nemam vzdy svoj den, ale zakaznik to nesmie pocitit!!!. viac by som tam nesiel, alebo si skusil zavolat veduceho.sam vidim ako to je s trzbami a som riadne prekvapeny ked predavaci nemaju zaujem o zakaznika aby mu nieco predali. smutne:grr a k autokelly: ja som prvy krat tiez musel hovorit co maju spravit lebo o tom nepoculi, ale potom uz v pohode. naposledy sa ma predavac pytal ako sa stane clenom klubu, ze aj on ma peugeota:D a kupoval som stierace a cenu som mal lepsiu, nez keby som to kupoval akoby cez peugeot, lebo najprv nahodil do systemu peugeot prievidza, az potom PC. rozdiel bol 3€. to len tak pre zaujimavost:papa [upravil dne 20/7/11 08:33 romik1] Citovat
pastorek Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Možno by bolo vhodné rozlišovať že kritizujete firmu na základe jednej negatívnej skúsenosti s konkrétnym pracovníkom. Osobne som nakupoval raz v Senici a niekoľkokrát v Trnave, no prístup pracovníkov celkom normálny. V oboch prípadoch ste si negatívnu skúsenosť zapríčinili sami. V prvom prípade bolo treba povedať firmu ( Amis de Lion) alebo IČO. V druhom prípade stačilo si na webe objednať a v predajni iba vyzdvihnúť. Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Co se týká přístupu a ochoty AK, tak v Č. Budějovicích je to v pohodě. Poradí a pokud je nutné zjistit kód výrobku, tak bezproblému vyhledají v počítači. Jen jednou nedali slevu a to na poloosu na 205. A to z důvodu, že to není na 406. Byl to nějaký mladý prodavač. Bohužel, byl ta můj otec, kterému jsem půjčil kartu P-C, jelikož jsem byl pracovně zaneprázdněn. Citovat
Driver Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 OK406: nechápu proč mu nedali slevu jenom proto, že to není na 406. Já v AK kupuju díly i na jiné značky aut (Opel, Škoda aj.) a nikdy nebyl problém s tím, že by nedali slevu. Citovat
OK406 Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Taky jsem tomu nerozuměl. Mluvil jsem o tom i s Honzou406 a nikdy neměl problém v AK Č.B.. Důvodem asi bylo, že to byl mladý prodavač a noje chyba, že jsem tam nebyl osobně, ale bohužel to nebylo možné z pracovních důvodů !!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.