Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pánové mám dotaz měl jsem v plánu jsi všude povyměňova starý silembloky za nové powerflexy, ale na 406 jsem žádnou sadu nenašel jen na 306 myslíte že by to tam pasovalo ??? abych řekjl pravdu tak vůbec nevím jak to má 306 jetli má v zádu torzku nebo dělenou nápravu a ani nevím jak to má v předu. Díky.

Odesláno

JJ, ale ty rázy se přenášejí, raději ať povolí silenblok než něco jiného... Možná zjistit jestli některý z \"běžných\" výrobců nemá subjektivně o něco tvrdší směs. Nemám tolik zkušeností k posouzení, jestli je tam ve směsi pryže vůbec znatelný rozdíl...

Odesláno

Mám ještě jeden dotaz, uvážil jsem že teda powerflex gumy dávat nebudu , ale rozhodně bych chtěl dát poverflex silembloky na výfuk, ale opět jsem našel jen pro 306 tak se ptám jetli to má stejné uchycení výfuku jako 406 ???

[upravil dne 25/7/11 od H@sky]

Odesláno

Dej odkaz (na 306 si to už nepamatuji) a porovnám to v serviceboxu...Taky občas mám neodbytnou potřebu koupit nějakou \"chujovinu\", ať to v popisu auta hodně dobře zní :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...