Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Vo vysokom snehu sa mi podarilo pri cúvaní zlomiť kryt prevodovky a načať kryt motora :( Na diaľnici som kryt prevodovky stratil a kus sa odtrhlo aj z krytu motora...

Volal som asi na 15 inzerátov, kde predávali 406 HDi na ND, ale ani jeden nemal spodný kryt motora. A tak rozmýšľam, že kúpim nový spodný kryt motora (made in Taiwan) za 25 € a kryt prevodovky (tiež made in Taiwan) za 17 €, ale tieto nemajú ten molytán, ktorý by mal byť na originálnych krytoch. Zhodou náhod nejaký doma mám, dokonca taký, ktorý má na jednej strane lepiacu vrstvu. Rozmýšľam, že by som ho zabalil do igelitu a nalepil tak, ako je to na origináloch. A preto sa chcem opýtať, či niekto nevie, kde a ako ich umiestniť? :cool:

[Edited on 6/3/12 14:21 by matejgigi]

Odesláno

posilaj i na SK ja jsem chtel puvodne pouzitej origo moc jsem se po tech polacich nedival az matejgigi tady napsal docela dobrou cenu tak jsem zacal hledat puvodne jsem myslel ze to bude vse kolem 1000kč za jeden ale tohle stoji za vyzkouseni kdyz pockate do pristiho tydne tak to nafotim a poreferuju co a jak s kvalitou

Odesláno

Ja vydržím :) Fakt som zvedavý...

Btw. Vítek, Ty si uviedol celkovú cenu bez dane a bez dopravy, však? Lebo pozerám na to ako blázon, ale zo žiadnej kombinácie sa mi nepodarilo docieliť tak nízku cenu... :roker

[Edited on 8/3/12 08:13 by matejgigi]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...