Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak uz jsou na aute plast je docela pruznej myslim si ze za tu cenu uplne OK dokonce i diry sedely nic jsme neprevrtavali. Nakonec jsem to dal na vruty s velkym stoupanim a drzi dobre

Odesláno

na molitan kaslu funkcne je k nicemu a tlumit nepotrebuju. Jo i diry sedely docela jsem koukal proste nasazeno bez uprav. ten material je takovej strukturou podobnej takovej tem ekoplastum neco jak stare sedacky v tramvajich docela ohebny. Proste za tu cenu si myslim ze je to velice slusne

Odesláno

jo jinak na starej model diesel a novej jsou stejne akorat v sekci nove 406 je tam nemaji. a taky by me zajimalo jak vypadaji ty s tim Q na konci coz by melo byt podle vysvetlivek: Originální díl balený v jiném obalu

Odesláno

ahoj kluci,

jak moc se sníží světlá výška pod motorem, když tam namontuju kryty? V zimě často jezdím lyžovat a na parkovišti u sjezdovky to je samá hruda. Zatím jsem ale s peginou nikde nechytl. Tak bych chtěl vědět jak moc se to sníží.

jaký jsou vlastně jinak výhody krytů pod motor? napadá mě že se motor odhluční, ale to je tak vše co mě napadá.

Odesláno

já ho z výroby asi neměl, pač ho nemám zapsanýho v Charakteristice. Když ale ležím pod autem tak tam jsou vidět jakoby jeho pozůstatky. Tak ho tam možná někdo dodělával předemnou.

[upravil dne 19/3/12 19:38 od Mišák406]

Odesláno

No kryt motoru má funkci jako odhlučnění, zemezí lítání bordelu zespod na motor a z části ho taky chrání (hlavně jeho příslušenství jako kabely, hadičky apod.) ty máš ale TD kde toho ještě moc neni, ale když ho tam dáš tak určitě nic nezkazíš, ba naopak a těch pár stovek za to....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...