Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute,

nemate nekdo paru, jestli je mozny proste a jednoduse prehodit predni spoiler z lichobeznikovejma dirama za spoiler s kulatejma pro tridverovou verzi?

jo a kdyby se nekomu ten s tema kulatejma dirkama valel doma, tak sem s nim :D:D:D

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Sirael

Mam to forum jen pro sebe :D:D:D

Kdyby chtel nekdo spoilery na novou 106ku, mam na prodej predni i zadni origo v dobrym stavu. Info v bazaru

No nemáš Siraeli, nemáš - bedlivě tě sleduju!:aut

Co tak starý 13\" plecháče, nebyly by?:)

Odesláno

No jako ja bych bral na starsi model 106 nejaky pekny narazniky predni a zadni pac ty seriovy se mi vubec nelibjej no teda trosku jo ale radsi bych neco lepsiho...

Odesláno

KURT: Plechacky si prozatim necham na zimni prezouvanicko, ale kdyby byly k mani, dam vedet.

MARDA106: Nevim jestli ti pujdou narazniky z noveho modelu napasovat na stary. Nova 106ka ma oblej cumak, stara ma rovnej :myslim ale zkusit se ma vsechno :D

Odesláno

KURT: Plechacky si prozatim necham na zimni prezouvanicko, ale kdyby byly k mani, dam vedet.

Přesně ten důvod, proč je sháním, ale když nejsou, tak nejsou:super

Odesláno

MARDA106: Nevim jestli ti pujdou narazniky z noveho modelu napasovat na stary. Nova 106ka ma oblej cumak, stara ma rovnej :myslim ale zkusit se ma vsechno :D

Clovece jako ja videl typka a dokonce sem s nim hodil rec co mel na stare 106tce danej tuning naraznik z Octavie a nevypadalo to marne ale musel ho prej docela dost upravovat sem tam nejaky to zkraceni a zuzeni narazniku....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...