Sirael Odesláno 28. únor 2005 Odesláno 28. únor 2005 Caute, nemate nekdo paru, jestli je mozny proste a jednoduse prehodit predni spoiler z lichobeznikovejma dirama za spoiler s kulatejma pro tridverovou verzi? jo a kdyby se nekomu ten s tema kulatejma dirkama valel doma, tak sem s nim :D:D Citovat
Sirael Odesláno 5. červen 2005 Autor Odesláno 5. červen 2005 Tak jsem ho nasel na jednom y vrakacu, ale netroufam si ho koupit, co kdyby nepasoval Nezkousel to fakt nikdo? Citovat
Crack Odesláno 5. červen 2005 Odesláno 5. červen 2005 kámoš to skoušel se zadní z modelu sport a bez problému Citovat
Sirael Odesláno 16. červen 2005 Autor Odesláno 16. červen 2005 uz je mam doma v obyvaku za cenu 3600 oba :D:D predni i zadni v bily barve. Nahodim tahokov a do Sebetova MUSI bejt na aute Citovat
Sirael Odesláno 17. červen 2005 Autor Odesláno 17. červen 2005 Mam to forum jen pro sebe :D:D Kdyby chtel nekdo spoilery na novou 106ku, mam na prodej predni i zadni origo v dobrym stavu. Info v bazaru Citovat
Kurt Odesláno 20. červen 2005 Odesláno 20. červen 2005 Původně zaslal: Sirael Mam to forum jen pro sebe :D:D Kdyby chtel nekdo spoilery na novou 106ku, mam na prodej predni i zadni origo v dobrym stavu. Info v bazaru No nemáš Siraeli, nemáš - bedlivě tě sleduju! Co tak starý 13\" plecháče, nebyly by? Citovat
Marda106 Odesláno 25. červen 2005 Odesláno 25. červen 2005 No jako ja bych bral na starsi model 106 nejaky pekny narazniky predni a zadni pac ty seriovy se mi vubec nelibjej no teda trosku jo ale radsi bych neco lepsiho... Citovat
Sirael Odesláno 27. červen 2005 Autor Odesláno 27. červen 2005 KURT: Plechacky si prozatim necham na zimni prezouvanicko, ale kdyby byly k mani, dam vedet. MARDA106: Nevim jestli ti pujdou narazniky z noveho modelu napasovat na stary. Nova 106ka ma oblej cumak, stara ma rovnej ale zkusit se ma vsechno Citovat
Kurt Odesláno 27. červen 2005 Odesláno 27. červen 2005 Původně zaslal: Sirael KURT: Plechacky si prozatim necham na zimni prezouvanicko, ale kdyby byly k mani, dam vedet. Přesně ten důvod, proč je sháním, ale když nejsou, tak nejsou:super Citovat
Marda106 Odesláno 28. červen 2005 Odesláno 28. červen 2005 Původně zaslal: Sirael KURT: Plechacky si prozatim necham na zimni prezouvanicko, ale kdyby byly k mani, dam vedet. MARDA106: Nevim jestli ti pujdou narazniky z noveho modelu napasovat na stary. Nova 106ka ma oblej cumak, stara ma rovnej ale zkusit se ma vsechno Clovece jako ja videl typka a dokonce sem s nim hodil rec co mel na stare 106tce danej tuning naraznik z Octavie a nevypadalo to marne ale musel ho prej docela dost upravovat sem tam nejaky to zkraceni a zuzeni narazniku.... Citovat
Sirael Odesláno 28. červen 2005 Autor Odesláno 28. červen 2005 tak to nejak nefrci, ach jo [upravil dne 28/6/05 Sirael] Citovat
Sirael Odesláno 28. červen 2005 Autor Odesláno 28. červen 2005 no to ne, no, ale kukni na stranky a je to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.