longstarr Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Mám problém s řízením u 405ky 1,6 GL.Při průjezdu zatáčkou mi blbne řízení.Jako by mi něco cukalo ve volantu.Zvláštní je,že to dělá jen při levotočivých zatáčkách a když je to pod plynem(při průjezdu zatáčky bez plynu nic).pak mi to dělá občas na rovince když se rozjíždím při řazení, že cukne ve volantu.Trochu mi klepe poloosa,ale všichni tvrdí,že když to dělá v zatáčkách,poloosou to není.kola jsem měl dole.Tyče řízení se zdají v pořádku.Nevíte někdo co s tím?? [upravil dne 12.7.2011 20:52 longstarr] [upravil dne 4.8.2011 od longstarr] Citovat
longstarr Odesláno 13. červenec 2011 Autor Odesláno 13. červenec 2011 Můžete mi alespoň poradit, co může dělat poloosa(krom toho klepání), když je v tahu?? Nerad bych ji vyměňoval zbytečně,vzhledem k ceně.Ještě jsem se někde dočetl,že když klepe do pravé zatáčky, je to PP poloosa.Je to pravda??děkuji Citovat
VincentCZE Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 cepy ? .- ne vzdy musi byt slyset. Citovat
longstarr Odesláno 14. červenec 2011 Autor Odesláno 14. červenec 2011 Kulové čepy nevím jak vyzkoušet.Když mám sundané kolo,tlumič ho tlačí dolů.S tyčema řízení se dá hýbat,takže vím že jsou ok.Zkoušel jsem kývat celým kolem a vypadalo to v pořádku.No trochu jsem se šťoural v historii auta.Kromě prvního majitele,kterého neznám, jinak znám všechny ostatní, ty poloosy nikdo neměnil.Ty poloosy nebyly měněné přes 200 000 km možná i 300 000(kdo by měnil poloosy v prvních 90 000:)).Tak teď nevím jestli vyměnit rovnou poloosu nebo ještě zkusit ty kulové čepy za pár stovek:myslim [upravil dne 15.7.2011 00:16 longstarr] Citovat
VincentCZE Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 longstarr - kdyz tam das cepy, muzes je vyndat ? pripadne by ti zbyly do nove poloosy. Citovat
longstarr Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 Nejspíš ty čepy ještě vyzkouším.Tak jsem to pročítal na internetu a psali,že špatné čepy můžou způsobovat, že auto plave.Ještě tam psali,že by to mohl dělat špatný silentblok na trojúhelníkovém rameni,ale nevím jak to vyzkoušet.Opticky bych řekl že je ok,žádné praskliny a tak... Citovat
longstarr Odesláno 16. červenec 2011 Autor Odesláno 16. červenec 2011 čepy jsou koupené, v pondělí je měním. Citovat
Stefan Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Vyzkoušet kulakjde snadno opři se o něj montpakou nebo nějakou trubkou. Citovat
longstarr Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Tak kulák nevyměněn.Nešlo to povolit,je to zarezlé jako prase.Budu muset sehnat orig. klíč a o víkendu zkusím,co dál:myslim Citovat
longstarr Odesláno 19. červenec 2011 Autor Odesláno 19. červenec 2011 Jo, ještě dotaz.Když jsem sundal rameno nápravy z kuláku.Jak velkou by rameno mělo mít v těch silentblocích vůli?V těch gumách to pár mm chodí,ale nikde neklepe.Je to ok? Citovat
longstarr Odesláno 4. srpen 2011 Autor Odesláno 4. srpen 2011 Byl špatný silentblok v uchycení spodního trojúhelníkového ramena.Guma byla vymlácená a byla tam vůle:roker Řízení drží,přestalo klepání při řazení Citovat
sedl Odesláno 9. srpen 2011 Odesláno 9. srpen 2011 Zdravim, mám přesně stejnej problém s mojí 206kou. Chtěl bych se zeptat jestli je těžký ten silentblok vyměnit (jestli si to vyměnin doma) a na kolik Kč to tak přijde. Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.