Otan Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 Zdravím všechny vespolek. Stala se mi taková věc. V autorizáku jsem si nechal namontovat tzv. Medvědí blok - jištění řadící páky. Po 3 hodinách montáže mu oznámili, že objednali jiný, která má vrchní část jinou. Tak mi tam nechali spodní díl a vrchní znovu objednali.To se může stát, ale chtěl bych, aby se vyjádřili, či napsali Ti, kteří si již tento blok nechali montovat, jak dlouho to trvalo a kolik je to stálo. Já mám 307SW r.v.2006. Díky.:papa Citovat
Vítek1 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 my delame defenda kolem 7000 casove jak jake auto ale 4-5 myslim ze ok Citovat
EXI.60 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 že se na to nevykašleš,když ti někdo bude chtít auto ukráct,tak je stejně ukradne,pokud neodjede stejně udělá více škody jak užitku. Citovat
MilanF1 Odesláno 12. červenec 2011 Odesláno 12. červenec 2011 EXI: Nějak tě nechápu ... snad lepší když rozbije okénko, vyrve rádio a já nevím co, než kdyby ukradl celé auto, pětiletá 307 určitě má ještě nějakou cenu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.