koorci Odesláno 27. únor 2005 Odesláno 27. únor 2005 Zdar lidi! Co je to ten Fap filtr a kde bych ho našel. Mám xsaru Hdi 66kw dovezenou z Francie, najeto skutečných 106000km(teda aspoň podle servisky) bylo to pravidelně servisováno v autorizovaným servisu. Mění to při servisních prohlídkách automaticky nebo ne. Nikdy jsem s žádným Hdi nejel a nemůžu posoudit jestli to táhne nebo ne. Oproti VW TDi to FAKT moc nejede. Rychlost na dálnici je ale nějakých 190km/h. Na emisích taky v pořádku 0,46 kouřivost při všech pěti měřeních. Tak by to mělo být v cajku ne? Citovat
Kurt Odesláno 27. únor 2005 Odesláno 27. únor 2005 Napsán autorem koorci Zdar lidi! Co je to ten Fap filtr a kde bych ho našel. Mám xsaru Hdi 66kw dovezenou z Francie, najeto skutečných 106000km(teda aspoň podle servisky) bylo to pravidelně servisováno v autorizovaným servisu. Mění to při servisních prohlídkách automaticky nebo ne. Nikdy jsem s žádným Hdi nejel a nemůžu posoudit jestli to táhne nebo ne. Oproti VW TDi to FAKT moc nejede. Rychlost na dálnici je ale nějakých 190km/h. Na emisích taky v pořádku 0,46 kouřivost při všech pěti měřeních. Tak by to mělo být v cajku ne? Tak si zkus přečíst tohle: http://www.autonews.cz/?id=1167&sekce=detail Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.