Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

z dvojlitra pasuje, len si pozri koncovky, jeden typ je na volnom konci, a jeden typ je z nalisovanymi koncovkami na ventilatore...

na SK nezozenies tak lahko... a zaidny univerzal nepasuje, lebo tento ventilator ma vlastnu riadiacu jednotku.,. ja som zhanal moj mesiac a pol a nakoniec z polska som zohnal...

takze drzim prsty...

Odesláno

tak problem vyrieseny:super tyzden mi ho zhanali nakoniec ho mam stal ma 70e a behanie okolo toho 15e funguje a keby niekto zhanal tak nieaky Visvader z TO ma za 135e jeho cislo na mobil je 0908155212 treba mu odfotit koncovku poslat MMS a on povie ci taky ma DIK VSETKYM ZA RADU

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj,

taky se mi přehřívá autí až k stopce,jen dám na plno topení tak teplota jde dolů. Vylezu ven a ventylátor se netočí :(

Pojisky v pohodě.

Myslíte že je to taky na výměnu ventylátoru???

Dá se nějak vyzkoušet ventylátor na tož abych ho vyndával??

Díky moc

[upravil dne 28/8/11 15:24 od libaplodik]

Odesláno

Ahoj,vypadá to že mám špatnou řídící jednotku v sahaře,nemáte někdo jí na prodej prosím. libaplodik@seznam.cz Nebo kde by se dala sehnat,koupit popřípadě celou saharu.

Díky moc.

Libas

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Takže potvrzeno,motor s řídící jednotkou kaput. Prosím,nemáte někdo saharu na prodej na 2.0 HDI r.v.2004,nebo kde jí sehnat starší,popřípadě na kolik výjde nová,stačí mi jen motor stou řídící jednotkou,vrtule a vše kolem je ok.

Moc děkuji.

libaplodik@seznam.cz

Odesláno

Mě u 1.6 HDi vyšla na cca 7 tisíc originál nová z Peugeotu po 30% slevě na díly. Plná cena je necelých 10. Je jich ale víc typů, tak na 2.0 HDi bude možná za jinou cenu.

Jenom podotýkám, že u mě bylo špatné zároveň i spínací relé, tak to bych asi taky zkontroloval před výměnou celé sahary...

Odesláno

Mě u 1.6 HDi vyšla na cca 7 tisíc originál nová z Peugeotu po 30% slevě na díly. Plná cena je necelých 10. Je jich ale víc typů, tak na 2.0 HDi bude možná za jinou cenu.

Jenom podotýkám, že u mě bylo špatné zároveň i spínací relé, tak to bych asi taky zkontroloval před výměnou celé sahary...

• O 5 měsíců později...
Odesláno

dost sa prehrieva motor v tychto horucavach je furt na 95st. hore kopcom aj viac. mam novy ventilator aj termostat chladic je preplachnuty. mam sa niecoho obavat lebo sa s autom chystam na dovolenku do chorvatska a tam je teplota este vacsia

Odesláno

V takýchto horúčavách by som sa nečudoval keď sa to trochu prehreje, no mne sa to zatiaľ nad 90°C ešte nezohrialo. Keď si mal prepláchnutý ten chladič mal si ho aj vonku alebo namieste?

Skôr by som to videl na bordel medzi chladičmi a v rebrovaní, zdemontovať a poriadne vyfúkať stlačeným vzduchom, dokáže sa tam nazbierať množstvo bordelu.

[upravil dne 30/6/12 14:20 od Judes]

Odesláno
V takýchto horúčavách by som sa nečudoval keď sa to trochu prehreje, no mne sa to zatiaľ nad 90°C ešte nezohrialo. Keď si mal prepláchnutý ten chladič mal si ho aj vonku alebo namieste?

Skôr by som to videl na bordel medzi chladičmi a v rebrovaní, zdemontovať a poriadne vyfúkať stlačeným vzduchom, dokáže sa tam nazbierať množstvo bordelu.

na vonku bol aj robrny s vapkou

[upravil dne 30/6/12 14:20 od Judes]

Odesláno

tak dnes som trosku prevetral 407-ku, je to sice 2,2 hdi biturbo ale rucicka teplomeru sa hybala medzi 90-95st. jazda po BA plus okresky. chladic som cistil minuly rok, bolo tam fakt dost bordelu.

Odesláno

Dnes za jazdy 37°C, cesta do NZ 25km niečo v meste a späť a teplota chladiacej kvapaliny sa držala na 85 až 87°C podľa budíka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...