dodo407sw Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 z dvojlitra pasuje, len si pozri koncovky, jeden typ je na volnom konci, a jeden typ je z nalisovanymi koncovkami na ventilatore... na SK nezozenies tak lahko... a zaidny univerzal nepasuje, lebo tento ventilator ma vlastnu riadiacu jednotku.,. ja som zhanal moj mesiac a pol a nakoniec z polska som zohnal... takze drzim prsty... Citovat
Vlado222 Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 tak problem vyrieseny:super tyzden mi ho zhanali nakoniec ho mam stal ma 70e a behanie okolo toho 15e funguje a keby niekto zhanal tak nieaky Visvader z TO ma za 135e jeho cislo na mobil je 0908155212 treba mu odfotit koncovku poslat MMS a on povie ci taky ma DIK VSETKYM ZA RADU Citovat
libaplodik Odesláno 28. srpen 2011 Odesláno 28. srpen 2011 Ahoj, taky se mi přehřívá autí až k stopce,jen dám na plno topení tak teplota jde dolů. Vylezu ven a ventylátor se netočí Pojisky v pohodě. Myslíte že je to taky na výměnu ventylátoru??? Dá se nějak vyzkoušet ventylátor na tož abych ho vyndával?? Díky moc [upravil dne 28/8/11 15:24 od libaplodik] Citovat
HonzaZ Odesláno 28. srpen 2011 Odesláno 28. srpen 2011 Ventilátor se dá vyzkoušet na diagnostice. Citovat
libaplodik Odesláno 29. srpen 2011 Odesláno 29. srpen 2011 Ahoj,vypadá to že mám špatnou řídící jednotku v sahaře,nemáte někdo jí na prodej prosím. libaplodik@seznam.cz Nebo kde by se dala sehnat,koupit popřípadě celou saharu. Díky moc. Libas Citovat
libaplodik Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Takže potvrzeno,motor s řídící jednotkou kaput. Prosím,nemáte někdo saharu na prodej na 2.0 HDI r.v.2004,nebo kde jí sehnat starší,popřípadě na kolik výjde nová,stačí mi jen motor stou řídící jednotkou,vrtule a vše kolem je ok. Moc děkuji. libaplodik@seznam.cz Citovat
Holbin Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Mě u 1.6 HDi vyšla na cca 7 tisíc originál nová z Peugeotu po 30% slevě na díly. Plná cena je necelých 10. Je jich ale víc typů, tak na 2.0 HDi bude možná za jinou cenu. Jenom podotýkám, že u mě bylo špatné zároveň i spínací relé, tak to bych asi taky zkontroloval před výměnou celé sahary... Citovat
Holbin Odesláno 11. leden 2012 Odesláno 11. leden 2012 Mě u 1.6 HDi vyšla na cca 7 tisíc originál nová z Peugeotu po 30% slevě na díly. Plná cena je necelých 10. Je jich ale víc typů, tak na 2.0 HDi bude možná za jinou cenu. Jenom podotýkám, že u mě bylo špatné zároveň i spínací relé, tak to bych asi taky zkontroloval před výměnou celé sahary... Citovat
dudo2 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 dost sa prehrieva motor v tychto horucavach je furt na 95st. hore kopcom aj viac. mam novy ventilator aj termostat chladic je preplachnuty. mam sa niecoho obavat lebo sa s autom chystam na dovolenku do chorvatska a tam je teplota este vacsia Citovat
Judes Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 V takýchto horúčavách by som sa nečudoval keď sa to trochu prehreje, no mne sa to zatiaľ nad 90°C ešte nezohrialo. Keď si mal prepláchnutý ten chladič mal si ho aj vonku alebo namieste? Skôr by som to videl na bordel medzi chladičmi a v rebrovaní, zdemontovať a poriadne vyfúkať stlačeným vzduchom, dokáže sa tam nazbierať množstvo bordelu. [upravil dne 30/6/12 14:20 od Judes] Citovat
dudo2 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 V takýchto horúčavách by som sa nečudoval keď sa to trochu prehreje, no mne sa to zatiaľ nad 90°C ešte nezohrialo. Keď si mal prepláchnutý ten chladič mal si ho aj vonku alebo namieste? Skôr by som to videl na bordel medzi chladičmi a v rebrovaní, zdemontovať a poriadne vyfúkať stlačeným vzduchom, dokáže sa tam nazbierať množstvo bordelu. na vonku bol aj robrny s vapkou [upravil dne 30/6/12 14:20 od Judes] Citovat
Red Devil Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 tak dnes som trosku prevetral 407-ku, je to sice 2,2 hdi biturbo ale rucicka teplomeru sa hybala medzi 90-95st. jazda po BA plus okresky. chladic som cistil minuly rok, bolo tam fakt dost bordelu. Citovat
Judes Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Dnes za jazdy 37°C, cesta do NZ 25km niečo v meste a späť a teplota chladiacej kvapaliny sa držala na 85 až 87°C podľa budíka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.