John_Ice Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Jelikož jsem hledal a nikde jsem nic kloudného nenašel pokusím se tu založit vlákno,kde bychom si psali čerpací stanice,abychom nemuseli zbytečně tápat a strachovat se kde a co je. A nejezdil člověk ke každé čerpačce a odjížděl bez tankování (jako já v A) Moje představa:už od začátku tu NECHCI DISKUSI,v každém nové odpovědi bude vlastně nadpis trasy a potom udány čerpací stanice,jasně,že nemusí být všechny zapsány.Ale hlavně ty který jsou u silnic a mají 24h,aby člověk zas nekoukal na hodinky.Určitě nehledíte na nějaké halíře,že tam stojí tolik a tam zas tolik,že je rád,že něco vezme a jede. Teda alespoň já.Trasy=,,hlavní,, ne nějaké,,prdele světa,, i když i tam se jezdí Ty trasy se můžou opakovat to znamená....Praha-Brno-Vídeň-Benátky a druhá může být Praha-Brno-Rijeka(protože brňák nemusí vědět,že pržák jede přes brno a vídeň nebo znojmo)a taky existují SZ,tak třeba postřhy se můžou tím to i upravovat,kdo má třeba pznatky k těm čerpačkám a nebo něco navíc. když tak nápady a změny jsou vítány a doufám,že se to trochu zaplní a bude to k prospěchu někomu.Je tu určitě dost,co jezdí po světě i s LPG či CNG(asi méně) snad to je trochu k pochopení a opět apeluji bez diskuze,když už ta SZ. pokusím se šoupnout ten můj nápad,jako vzor(nééé dogmu) Citovat
John_Ice Odesláno 9. červenec 2011 Autor Odesláno 9. červenec 2011 Za prvé myslím si že do Udine to stačí, protože potom se s LPG(PGL v I)roztrhl pytel. V Kolíně na 38 je LukOil (50°0\'43.036\"N, 15°13\'28.237\"E) v Havlíčkově(Praha-Čáslav) po pravé straně naproti Peugeotu(jsou tam i jiné,ale jak jsem psal na tahu proč zbytečně zajíždět),poté po cca 9km je Shell(49°58\'11.934\"N, 15°18\'33.711\"E)(pře odbočkou na Kutnou Horu),Pozor u D1 je je Agip,kde sice mají LPG ale nevlastnějí to a mají tam jenom do 19h, dále po 38 je Eni - (stále Agip) (V49°12\'32.953\"N, 15°36\'48.965\"E)je to cca 110km od Kolín,Hladov. Dále téměř u hranic jsou Chvalovice -Agip (48°47\'31.757\"N, 16°4\'56.652\"E),v Rakousku jsem potkal jen jednu čerpačku na A2 na 105km (360km od Kolín) -Agip (47°19\'58.965\"N, 16°3\'39.116\"E),čepujete si tam sami!!když jsem jel tam nikde nikdo,ale zpět ve 2h ráno v sobotu 12aut za sebou!!!to je min na hod čepování.,potom jsem s tím dojel 350km do Udine na ESSO (46°11\'11.799\"N, 13°7\'5.028\"E),kde vlastně na A23 od posledního tankování bylo první v I na LPG,potom už jak jsem psal roztrhl pytel a nemá cenu už dál psát stanice. Takže zpět si dávejte majzla když tudy pojedete a budete mít poloprázdnou nádrž a myslet si,že na nějakou narazíte,já jsem na žádnou už nenarazil až v na tu Agipku kde bylo 12 aut Aspoň jsem vyjel ,,starej,, benzín. Jestli jsem nějakou přehlídl v Rakousku na A2 budu rád,když o ni bude vědět. Snad někomu to pomůže Citovat
John_Ice Odesláno 8. září 2011 Autor Odesláno 8. září 2011 D5 poslední čerpací stanice na LPG je Benzina na 111km. Vybral jsem cestu ,,severní,, po A6 poté A7 a zpět na A8 do Günzburg A7 Ulm 77km (258km od posledního tankování).Poté zpět Ulm A7 asi 777km (cca 165km )...D5 Šlovice 88km (cca 284km) No jelikož jsou v Německu značeny LPG dost dobře (ikona zeleného stojanu za černým a k tomu napsáno LPG) a jejich dostatek,tak se člověk nemusí tolik bát jak v Rakousku [upravil dne 12.9.2011 09:29 od John_Ice] Citovat
Milanius Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 cožpak takhle panové skusit internet http://seznamlpg.cz -u nas http://www.gps-data-team.com/poi/germany/petrol/LPG_Autogas-DE.html -treba v Německu :-D jinak už to tady psali do mobilu přihrát pumpdroid a v evropě CNG/LPG finder :-P jinak kdo hledá ten najde Milanius Citovat
John_Ice Odesláno 31. říjen 2012 Autor Odesláno 31. říjen 2012 zas někdo chytřejší? to vlákno je rok staré a byla ta myšlenka aby se právě nemuselo hledat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.