Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

odborníci na elektroniku má nejaký súvis keď mi pípne auto a vypíše porucha esp abs....robí mi to keď je teplo, robilo pred cca 3 týždňami keď boli teploty a včera to začalo robiť opäť...no a keď to vypíše že esp off abs off tak sa mi zdá že vtedy aj navigácia blbne....nájde polohu, potom idem a mapa sa nehýbe, len točí okolo šípky až po nejakých km to zas zrejme skoriguje cez GPS mapa sa posunie na moju aktuálnu polohu...a zas stojí....teraz večer som sa išiel previezť, esp fungovalo...je chladnejšie, a aj navi fungovala....podľa mňa na 99 percent navi závisí od snímačov....ale neviem, či od nejakého konkrétneho, alebo od sys esp ako takého, keď ho vypne tak nefunguje...okrem toho, keď som stál, tam mi pípalo že je ručná zatiahnutá a včera dokonca aj že nemám zapnutý pás

Odesláno

Áno navi berie údaj o rýchlosti auta z ESP. Skontroluj v akom stave máš batériu, koľko nameriaš pri bežiacom motore. Tuším, tu mal niekto problém s nezmyselnými hláškami kvôli batérii.

edit: teraz som čítal, že máš problém s hlodavcami, problém môže byť aj tam.

[upravil dne 9.7.2011 19:49 AnotherOne]

Odesláno

Ď za radu, ale štartér točí v poho....musím zistiť, prečo mi vypisuje tu chybu ESP...a len v teplotných peckách....posled dva dni a asi pred 3 týždňami

Odesláno

No väčšinou pri státí, záleží ako rýchlo sa po našt pohnem....ale v podstate už pri státí....hovorím, včera som len pootočil kľúčom a už pípalo, že mám zatiah ručnú a dokonca že nie som pripútaný...a to sú hlášky, ktoré sa viažu na pohyb auta podľa mňa

Odesláno

Něco podobného se stalo dnes mě. Hned po nastartování aníž bych se rozjel tak se auto uzamklo a pípalo že nejsem připoutaný. A protože mi před třemi dny signalizovalo závadu na ABS a nefunkční ESP tak na diagnostice jsem zjistil závadu na zadním snímači ABS. Chyba byla vymazána tak teď nevím jestli to udělalo to čidlo nebo jak nastínil AnotherOne slabá baterie.

Odesláno

To jo, s tím počítám. Ale překvapilo mě to uzamčení auta a signalizace nezapnutých pásů. Tyto dvě věci jsou závislé na rychlosti a proto jsem myslel že jsou napojeny např. spíše na tachometr.

[upravil dne 10/7/11 22:44 Laďa]

Odesláno

Spíš než na tachometr, tak je to napojeno na BSI. Ta koordinuje veškerou činnost. Dostává signály z různých čidel a počítačů, ty vyhodnocuje a generuje z toho různé signalizace a funkce.

Odesláno

Jj nejspíš to bude tím čidlem. Protože dia ukázala u třech čidel rychlost 1km/h a u toho pravého zad. 4km/h takže vlastně BSI vyhodnotila jakože už auto jede.

Odesláno

JJ v pátek pokud to dobře dopadne a budou mít čas tak jde na výměnu.

Ty hlášky bych tak nějak moc neřešil (počkal bych co se stane časem) kdyby mě za 14 dní nečekala cesta do Itálie. To je pak člověk nervoznější.

Odesláno

mne dnes ráno opäť po našt a cca 2km hláška porucha abs esp navi dovtedy fungovala, potom nie, po cca 10 km som vypol motor, naštartoval a zas všetko ok aj navi ďalších 110 km....ozaj kde je konektor ĽP čidla?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...