Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám Peugeot 106,r.v.1998,1,1,44kW,priame vstrekovanie,auto som normalne zaparkoval a od tej doby už nejde naštartova?.Starter točí,sviečky dávajú iskru,v nádrži je benzín,ale zdá se mi,že do valcov benzín už nejde.Viete mi poradi?,alebo mám auto zrovna od?iahnu? do servisu.Díky.

Odesláno

Co třeba benzinové čerpadlo.

Když jsem měl hondu tak mi chcípla pojistka od čerpadla z ničeho nic když jsem zastavil a pak už to nešlo nastartovat a bylo mi divný, že po sepnutí klíčku nebzučí čerpadlo tak jsem mrknul na pojistky a bylo to ono. Skus to..

Odesláno
Napsán autorem nek

mám Peugeot 106,r.v.1998,1,1,44kW,priame vstrekovanie,auto som normalne zaparkoval a od tej doby už nejde naštartova?.Starter točí,sviečky dávajú iskru,v nádrži je benzín,ale zdá se mi,že do valcov benzín už nejde.Viete mi poradi?,alebo mám auto zrovna od?iahnu? do servisu.Díky.

V motoru je knoflík, který je potřeba zmáčknout - je to pojistka proti úniku paliva po nárazu - mrkni na něj, jestli nevyskočil;).

Pokud nevíš, kde hledat, stáhni si návod!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...