nek Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 mám Peugeot 106,r.v.1998,1,1,44kW,priame vstrekovanie,auto som normalne zaparkoval a od tej doby už nejde naštartova?.Starter točí,sviečky dávajú iskru,v nádrži je benzín,ale zdá se mi,že do valcov benzín už nejde.Viete mi poradi?,alebo mám auto zrovna od?iahnu? do servisu.Díky. Citovat
rimmer Odesláno 26. únor 2005 Odesláno 26. únor 2005 zkus filtr a hadicky..zrovna se taky potykam s tim problemem..pad mi nafta a musim hodne napumpovat rucni pumpickou nez nastartuju poprve... Citovat
P205XR Odesláno 27. únor 2005 Odesláno 27. únor 2005 Co třeba benzinové čerpadlo. Když jsem měl hondu tak mi chcípla pojistka od čerpadla z ničeho nic když jsem zastavil a pak už to nešlo nastartovat a bylo mi divný, že po sepnutí klíčku nebzučí čerpadlo tak jsem mrknul na pojistky a bylo to ono. Skus to.. Citovat
Kurt Odesláno 27. únor 2005 Odesláno 27. únor 2005 Napsán autorem nek mám Peugeot 106,r.v.1998,1,1,44kW,priame vstrekovanie,auto som normalne zaparkoval a od tej doby už nejde naštartova?.Starter točí,sviečky dávajú iskru,v nádrži je benzín,ale zdá se mi,že do valcov benzín už nejde.Viete mi poradi?,alebo mám auto zrovna od?iahnu? do servisu.Díky. V motoru je knoflík, který je potřeba zmáčknout - je to pojistka proti úniku paliva po nárazu - mrkni na něj, jestli nevyskočil;). Pokud nevíš, kde hledat, stáhni si návod! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.