Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, do konce měsíce musím utišit výfuk :D protože jedu na dovolenou a tu cestu by jsme nikdo v autě nevydržel celou :/ tak bych uvítal nějaké nápady ohledně nějakých tlumičů co by se vešli na obě 2 strany auta... pravá strana je menší kvůli vaně na rezervu protože je posunuta více do právé část auta :( když by někdo dostal nápad jaké tlumiče tam dostat, nebo jak utlumit ten zvuk budu moc rád :)

tady nějaký to foto : ale není dostatečně vidět místo na té straně kde je ho nejméně takže budu muset v blízké dobš pořídit lepší foto.. jinak kdo má kombi tak by mohl vědět kolik je tam místa :)

post-29641-14109618499396_thumb.jpg

Odesláno

to jsem nechtěl slyšet :) do původního stavu to dávat nebudu.. už jen proto že bych musel zadělávat díru v nárazníku... jen to chci ztišit nic víc nic míň :)

Odesláno
To musí bejt řádnej brumbál :D

no není to zas tak strašný na to že to jsou jen trubky.. to co vídám na silnicích dokáže udělat daleko větší randál :D původně tohle nebylo v plánu a měl tam zůstat zadní origo tlumič a z něho vyvést tu druhou větev na druhou stranu ale bohužel kluk co mi to dělal tak mu to nešlo a udělal to s tim že seženeme nějaký tlumiče co by se vešli na obě strany a bylo by to v pohodě.. ale zatím se nic nesehnalo bohužel :( tak se obracím tady na vás pro nějakou radu :)

Odesláno

Stuchy: to mi ani neřikej. chci jet taky do chorvatska :D

DVORY02: pokud maš jeste origo tak ho na dovolenou předelej. a nebo zkus nejaky dratenky narvat do vyfuku. tak se to kdysi dělavalo :D

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
a nebo zkus nejaky dratenky narvat do vyfuku. tak se to kdysi dělavalo :D

To se dávalo do pionýra :)

Odesláno

no to ne :D :D já chci opravdu jen tlumiče :D dejme tomu že na tu levou stranu bych vrátil původní ale co na druhou stranu ??? nebo jen jeden tlumič na střed auta a trubky nechat jak sou :) co ??? ale komenty typu sundat sem prosím už nepište děkuju :) chtěl bych opravdu jen nějaký rady co zužitkuju ;) díky za pochopení :)

Odesláno

sklenena vata(tu co pouzivaju na stavbach na izolacie) tiez pomoze nacpi jej tam kolko sa zmesti tak aby nevyletela potom ju vyberes ked sa to budete davat do kopy

[upravil dne 7/7/11 13:22 krtek 2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...