DVORY02 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Ahoj, do konce měsíce musím utišit výfuk protože jedu na dovolenou a tu cestu by jsme nikdo v autě nevydržel celou :/ tak bych uvítal nějaké nápady ohledně nějakých tlumičů co by se vešli na obě 2 strany auta... pravá strana je menší kvůli vaně na rezervu protože je posunuta více do právé část auta když by někdo dostal nápad jaké tlumiče tam dostat, nebo jak utlumit ten zvuk budu moc rád tady nějaký to foto : ale není dostatečně vidět místo na té straně kde je ho nejméně takže budu muset v blízké dobš pořídit lepší foto.. jinak kdo má kombi tak by mohl vědět kolik je tam místa Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 To musí bejt řádnej brumbál Citovat
DVORY02 Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 to jsem nechtěl slyšet do původního stavu to dávat nebudu.. už jen proto že bych musel zadělávat díru v nárazníku... jen to chci ztišit nic víc nic míň Citovat
DVORY02 Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 To musí bejt řádnej brumbál no není to zas tak strašný na to že to jsou jen trubky.. to co vídám na silnicích dokáže udělat daleko větší randál původně tohle nebylo v plánu a měl tam zůstat zadní origo tlumič a z něho vyvést tu druhou větev na druhou stranu ale bohužel kluk co mi to dělal tak mu to nešlo a udělal to s tim že seženeme nějaký tlumiče co by se vešli na obě strany a bylo by to v pohodě.. ale zatím se nic nesehnalo bohužel tak se obracím tady na vás pro nějakou radu Citovat
Stuchy Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 za mě taky sundat dolů jinak jestli jedeš do chorvatska tak ani nevyjížděj znám kluka co s tuningovou octavií strávil 48 hodin na hranicích Citovat
čakom Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Stuchy: to mi ani neřikej. chci jet taky do chorvatska DVORY02: pokud maš jeste origo tak ho na dovolenou předelej. a nebo zkus nejaky dratenky narvat do vyfuku. tak se to kdysi dělavalo Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 a nebo zkus nejaky dratenky narvat do vyfuku. tak se to kdysi dělavalo To se dávalo do pionýra Citovat
čakom Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 když jsem bral od borca ladak co jsem mel chvili na aute tak to v nem mel nastrkany Citovat
DVORY02 Odesláno 7. červenec 2011 Autor Odesláno 7. červenec 2011 no to ne :D já chci opravdu jen tlumiče dejme tomu že na tu levou stranu bych vrátil původní ale co na druhou stranu ??? nebo jen jeden tlumič na střed auta a trubky nechat jak sou co ??? ale komenty typu sundat sem prosím už nepište děkuju chtěl bych opravdu jen nějaký rady co zužitkuju díky za pochopení Citovat
Benžík Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Dej dozadu jeden tlumič a roury rozdvoj až za nim, místa je tam na to dost. Citovat
krtek 2 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 sklenena vata(tu co pouzivaju na stavbach na izolacie) tiez pomoze nacpi jej tam kolko sa zmesti tak aby nevyletela potom ju vyberes ked sa to budete davat do kopy [upravil dne 7/7/11 13:22 krtek 2] Citovat
paul jane Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Ja mel na starte taky duplex a chorvacko jsem dal v pohode. jinak duplex moc peknej Citovat
DVORY02 Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 tak kamarád našel něco co by to mělo zklidnit takže 2ks objednány a až to dorazí tak se to navaří.. jsem na to zvědavej http://www.vyfuk.com/eshop/obchod.htm?pod=100230x1.htm#rez-01%C2%AD%1C%C2%AD Citovat
comm Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Bohate ti staci trubka z mensim priemerom a okolo nej navaris druhu trubku s priemerom tvojho vyfuku urobis taku vlozku ktoru mozes demontovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.