Zazimir Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Ahoj všichni, musím se Vám svěřit s tím, co se mi stalo v poslední době již podruhé. Když jsem na dovolené navštívil pumpu Shell v německu a natankoval V power diesel, čtečka karet mi nepřečetla moji VISU, musel jsem zaplatit hotově. No a teď podruhé, v Marienbergu u hranic, zase V power diesel, zase karta Visa a zase nic. Tady to ovšem bylo horší, neměl jsem sebou ani jedno euro. Tak jsem se s obsluhou dohodl, nechal u nich řidičák, techničák, občanku, auto a manželku a zaběhl jsem si asi 1 km do města k bankomatu. Tak Vás chci jenom informovat, pokud nemáte hotovost, tak na palivo v Německu ze Shellu zapomeňte, ostatní pumpy karty berou bez problému. [upravil dne 6/7/11 10:23 Zazimir] Citovat
MichalTalbot Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Mě se spíš v Německu pravidelně stává, že natankuju třeba za 70,00 Eur, než odejdu od stojanu, tak to ještě zkontroluju, přijdu ke kase a tam svítí 70,01 Eur, takže nafasuju mraky drobnejch, kterejch se pak horko těžko zbavuju... Citovat
dodo407sw Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Mě se spíš v Německu pravidelně stává, že natankuju třeba za 70,00 Eur, než odejdu od stojanu, tak to ještě zkontroluju, přijdu ke kase a tam svítí 70,01 Eur, takže nafasuju mraky drobnejch, kterejch se pak horko těžko zbavuju... no ale ono 1000 ludi denne po cente a mas 10E tringelt... za 30 dni mas 300E tak to aj nemca potesi Citovat
georgegg Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 to nevim, já teda v zahraničí platím jedině kartou a to celkem dost často,min. 1xtýdně a nikdy jsem problém neměl Citovat
Demo Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Zazimir - jednou se mi něco podobného stalo na Shellu v Českém Těšíně, že jim nejel terminál.... Řekl jsem jim, že je to jejich problém a že mám embosovanou platební kartu, tak ať vytáhne \"žehličku\"... Tu neměli.... Tak jim říkám - \"Váš problém\".... Skončilo to tak, že za kafe (pro mě) jsme jeli s jedním \"šelákem\" do asi kilometr vzdáleného bankomatu. Citovat
jofo Odesláno 6. červenec 2011 Odesláno 6. červenec 2011 Myslim ze v nemecku radsej akceptuju mastercard ako visa. Mne sa to stalo tiez a bolo mi povedane ze keby som mal mastercard a nie visa takze v pohode. Oni celkovo su divny co sa kariet tyka. Aj v obchodoch si clovek musi davat pozor. Inac v belgicku na shellke je tiez srandovny system. Musis odstat frontu, zaplatit dopredu, natankovat a potom si odstat frontu aby ti dala blocek plus vydavok. Tiez som bol dojaty z toho systemu, ale zas v power za rovne 1 euro potesilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.