Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, mam kabrio r.v. 1988, davam ho dohromady uz nejakej ten patek, nicmene nemuzu sehnat drobnosti, co delaji auto hezky... Treba lemy blatniku, potom vsechny mozny gumicky(tesneni bocnich oken, strechy u predniho okna) netusi nekdo, kde by se dalo tohle vsechno sehnat? Prip. samozrejme sehnat a vymenit.. Pha a okoli, prip. vychodni cechy... Diky, zdar peugeot a slunicko

Odesláno

Ježkovi: jo, alergii :D:P

Věci mám pouze na 205, 309 a 405, tedy na auta, které jsem kdy měl, či mám. Nejsem vrakoviště...

Na díly na 406 zkus Davida 106S16.

Odesláno

To Edmonton :

tesneni kolem oken, dveri, strechy .. jedine original, ceny za lidovku , pro predstavu jedna strana kolem dveri cca 6t, pravda je to uz par mesicu co jsem se ptal ... :o Repliky se nevyrabi, respektive vyrobce jsem nenasel a ze jsem se snazil.

Pokud budes uspesnejsi, dej vedet, mam kontakt na levne strechy a calouneni interieru :papa

• O 1 rok později...
Odesláno

to snowboy and all:

o vikendu jsem si privezl 205 kabrio,je to takovej vracek takze potrebuju spoustu dilu a mezi nema i prave tesnici gumy...takze kdyby nekdo vedel...diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...