Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nehlásí žadnou hlášku slabé baterie

Recommended Posts

Odesláno

Dnes se mě nepodařilo nastartovat,klasická reakce starteru jako u starých aut bez nějaké složitější elektriky-líné pootočení starteru,neměl sílu,po druhé jen cvak\"...na displeji žádná hláška ...když se mě vybila zadní sekundární baterie hlásilo to chybu že je slabá kapacita a klasické příznaky jako smyšlené chyby..teď u baterie v motoru nic...zdálo se mě že při poslední jízdě,před včerem točila líně,ale myslel sem že si zahlásí chybu a že sou to jen mé pocity,asi nebyly....Je to normální,nebo má hlásit nějakou hlášku?? auto je Peugeot 607 2.2i 116kw rv.2004 barevný display vše původní..zároveň Vás zdravím,sem tu chvíli a auto taky zatím prakticky nějak moc neznám...

Děkuji..

[upravil dne 5/7/11 09:24 GO.GO]

[upravil dne 5/7/2011 14:20 Béďa]

Odesláno

Klasika :) Ked je slaba sekundardna bateria, tak kazdu chvilu mas hlasku na displeji, najma v zime za chladneho pocasia to spravi aj pri novej baterii. Ked sa vybije hlavna bateria, tak ziadna hlaska, len nenastartujes. To iste sa mi stalo pred rokom na zaciatku leta, v piatok vecer sme boli posediet a ked sme okolo polnoci chceli ist domov, otocim klucik a nic, auto nenastartovalo, proste ziadna reakcia. Zavolal som kamarata, dosiel, nahodil startovacie kable, auto pekne chytilo, odstavil som to k servisu na parkovisko. Hned rano o osmej ci deviatej cesta do servisu, kupit bateriu, za 2 ci 3 eura to vymenili a vsetci boli radi, ze auto ide a nikto sa nemusel ani len zaspinit. Cena baterie bola okolo 130 eur, nepamatam si presne. Zial v tom case sa nedalo spekulovat a zhanat lacnejsiu, pripadne pozriet na internete, kedze vsetko bolo zaplatene na vikend a tak sa muselo v sobotu rano cestovat.

[Edited on 5/7/11 11:56 techynal]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...