Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No zhruba 50 eur v PL viac ale za tri dni to mam doma . A z ebay ??? Par kamosov tam nakupuje len furt musia zhanat niekoho co to zvezie domov.:myslim

Odesláno

Z eBay mi vzdy vsetko pride domov alebo do prace,este som nikdy nic nemusel zvazat.A Ty chodis do PL na diely?A ked nakupujem z PL cez autofra,tak to trva tyzden.

[upravil dne 2/5/12 21:19 od xpetrix]

Odesláno

koupil jsem si nové letňáky a staré míním vyhodit, páč jsou dost sjeté a mají nevyhovující hmotnostní index (215/60 R16 95H - v techničáku je 99H). byly jako bonus při handrkování o definitivní ceně při nákupu ojetiny před dvěma lety, jsou to Goodyear excelence, dvě by se daly určitě a dvě možná na sezonu dle stupně otrlosti použít na nějaké nenáročné poskakování nebo na rezervu. takže čtrnáctého května bude vedle v ulici velkoobjemový kontejner, a do té doby jsou za odvoz v Praze - Braníku.

Odesláno

myslim si, že i 95H je na 807mu v pohodě, vyhovuje to ve všech směrech. Koukal jsem do TP a max hmotnost je cca 2500kg a 95H uveze 690kg na kolo = 2760kg

Odesláno

731601711, nebo lukas.bludskyzavináčseznam.cz. praha - braník, skaláků 1. doma bývám tak v pět, manželka je na rodičovské doma a klidně vydá třeba po obědě když děti spí.

ale abys nebyl zklamanej, velká nádhera to není, ale úplně na smetiště snad taky ne.

Odesláno
731601711, nebo lukas.bludskyzavináčseznam.cz. praha - braník, skaláků 1. doma bývám tak v pět, manželka je na rodičovské doma a klidně vydá třeba po obědě když děti spí.

ale abys nebyl zklamanej, velká nádhera to není, ale úplně na smetiště snad taky ne.

Nemluv takhle o manželce !!! :D:D:D

Odesláno

Wnsdy:

:D:D:D:D

Lukas B.:

neřikám, že si pro ně přijedu, ještě rozmyslim a uvidim, každopádně kdybych jel, tak se ozvu

Odesláno

Zůstal mi tu mechanismus stěračů i s motorem, jen je vada v té plastové převodce z motoru na ty táhla. Pokud by to někdo chtěl na případnou opravu nebo mu tam u něj něco nefunguje, tak za flašku dobré whisky a odvoz nabízím. Je to taková změť táhel a pák, případně nafotím.

[upravil dne 7/5/12 19:03 od MotoMoto]

post-26433-14109623931111_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...