Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pochlubím, neboj, jen ještě nevím na čem. Vybírám a vybírám a stále nemám vybráno.

Odesláno

Tango, já neměřim 220cm jako motomoto tak s tím nemám problém :)

motomoto, bude to espace nebo máš v hledáčku i něco jinýho?

Odesláno

To jsi sečetl kila a centimetry,ne?

No rozhoduji se mezi Grand Espace, Dodge Karavan, Citroen C4 ale ten jen okrajově a pak tam přibyl dokonce i Turan a nebo Passat.

Fakt hodně tápu. Protože to co bych chtěl tak je daleko dražší, takže kde skončím vůbec nevím. Pokukuju i po Superbu.

Já vím není to 7 míst, ale je to pohodlné. Nejraději bych samozřejmě ten Espace, ale to co je k sehnání je někde mimo.

Odesláno
To jsi sečetl kila a centimetry,ne?

No rozhoduji se mezi Grand Espace, Dodge Karavan, Citroen C4 ale ten jen okrajově a pak tam přibyl dokonce i Turan a nebo Passat.

Fakt hodně tápu. Protože to co bych chtěl tak je daleko dražší, takže kde skončím vůbec nevím. Pokukuju i po Superbu.

Já vím není to 7 míst, ale je to pohodlné. Nejraději bych samozřejmě ten Espace, ale to co je k sehnání je někde mimo.

Nechci nikoho zvyklávat, z, jeho záměrů, ale, mám opačnej extrém, jak, motomoto, jsem malej, ale, ten středovej panel, mi taky vadí (v rámci kolene), no, rozhodně auto prodávat nebudu. Mám jen nápad, vyříznout, středovej panel, a, udělat lednici, mezi přední sedačky, byla by to taková nudle, tak na petky, ale, aspoň větší, než, na dva plechy coly, možná jen sen, ale, dost o tom uvažuju.:D:roker

Odesláno

Odvážný plán. Jak to uděláš s řadící pákou?

Odesláno

Tam vadí, jen ten plast u kolene, a, řadička je cca o 5cm dál. To víš, nechce se mi to zkurvit, proto, možná nejdřív skusim nahřát ten plast, a, vmáčknout ho dovnitř, je, li tam ovšem místo. Nejdřív, to budu muset, ale, na něčem podobnym otestovat, a, ten box, by byl vlastně níž, ta chladička na dva \"plechy, je tak nějak \"o ničem\" :D:D:roker:roker

Odesláno

Mrkněte do sekce \"srandičky, legrácky, videa\", \"Co s motůrkem..........................\", čeho jsem schopen, když, mi, o, něco jde :D:D:roker:roker

Odesláno
Hele Midlíku, Ty děláš do muziky a nebo do cirkusu?

Drezůra koček je fakt dobrá :D

Tak nějak se šťourám ve všem :D:roker, muzikanty jsem akorát vozil na koncíky, a, kočky nejsou hloupý, na všechno přišly samy. Dneska mi jedna přinesla klíště, ale, to se vycvičit nedalo :D:D:roker

Odesláno

Že bych chvilku počkal s prodejem? Bylo by to líto, kdyby jsi to vyřešil a já už auto prodal. :D:D:D

Odesláno
Že bych chvilku počkal s prodejem? Bylo by to líto, kdyby jsi to vyřešil a já už auto prodal. :D:D:D

Tak jsem na to koukal :o, a, nepude to, je to ze dvou dílů a mě vadí ta spodní část každý je jinej plast asi mi nezbyde nic jinýho, než tam nalepit něco měkkýho :D:D:roker

Odesláno

To jsem zkusil, ale o to se zase malinko zmenší ten prostor a tak je to spíš na škodu. Mě vadí ta horní hrana, mám přesně v tom místě opřenou nohu a lýtko pod kolenem je od toho úplně otlačené. Asi jiná pomoc není, nežli se dát na modlení, nebo prodat auto celé a nebo jít do p.....

Tím myslím sebe, aby jsi to náhodou nevztáhnul na sebe Ty.:D:D:D:D

Odesláno
To jsem zkusil, ale o to se zase malinko zmenší ten prostor a tak je to spíš na škodu. Mě vadí ta horní hrana, mám přesně v tom místě opřenou nohu a lýtko pod kolenem je od toho úplně otlačené. Asi jiná pomoc není, nežli se dát na modlení, nebo prodat auto celé a nebo jít do p.....

Tím myslím sebe, aby jsi to náhodou nevztáhnul na sebe Ty.:D:D:D:D

Nejsem vztahovačnej :D:D:roker

Odesláno

Na ně jsem koukal, ale...

Bojím bojím, děsně velké obsahy a spotřeba a také nemám servisáka a ani neznám servis někde u nás. A já jsem schgopný si vyměnit tak stěrač a nebo žárovku.

A také ty novější mají sice super sklápění sedadel do podlahy i těch v druhé řadě, ale také jsou spíš pro trpaslíky. Když jsme si tam sednul tak mi opěradlo končilo v půlce zad. A klasická sedadla mají jen malé Voyagery a ne ty Grand. A vevnitř moc místa fakt není. I když také šoupačky a občas v elektrice.

Takže sháním Espace Grand a snad i seženu.

Odesláno
Na ně jsem koukal, ale...

Bojím bojím, děsně velké obsahy a spotřeba a také nemám servisáka a ani neznám servis někde u nás. A já jsem schgopný si vyměnit tak stěrač a nebo žárovku.

A také ty novější mají sice super sklápění sedadel do podlahy i těch v druhé řadě, ale také jsou spíš pro trpaslíky. Když jsme si tam sednul tak mi opěradlo končilo v půlce zad. A klasická sedadla mají jen malé Voyagery a ne ty Grand. A vevnitř moc místa fakt není. I když také šoupačky a občas v elektrice.

Takže sháním Espace Grand a snad i seženu.

Bych se na to vyprdnul. Tak vyhoďte přední sedačku, střední posuňte co to dá, nebo to jistí třetí řada. Určitě to vyjde nejlevněji. :myslim

• O 3 týdny později...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...