Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím všechny, nevíte někdo kde v okresech Lt, Cl, Dc nebo Me jsou ochotný vydat doklad o ekologické likvidaci? vyšlo by mě totiž asi líp rozprodat auto na díly než do něho investovat a pak ho prodat (přední a zadní brzdy, gumy, teče střešním oknem) díky za info

Odesláno

nevím jak je to tam u vás ale já jsem na odhlášení napsal čestné prohlášení že auto nebudu využívat k jízdě po komunikaci a že je odstaveno na soukromém pozemku a bude z něj sklad na dřevo,na úřadu jsem vyplnil ještě jeden jejich formulář a dostal sem do TP razítko trvale vyřazeno,vzal si značky a malej TP,velkej mě zůstal,nemusel sem nikoho shánět na eko. likvidaci.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jak pise K3nny, dej cestne prohlaseni ze automobil budes mit jako treba kurník pro slepice, sklad dřeva, nebo obývací pokoj. Hlavne neprohlasuj ze to mas na ND, to ti to auto pak neodhlasi a delai z toho akorat problemy :)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ještě jedna poznámka-evidovaný díly což je vlastně kastle a motor se nesmí objevit dále v provozu,tuším to bylo psáno v dokladu,který jsem k tomu musel podepsat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
nevím jak je to tam u vás ale já jsem na odhlášení napsal čestné prohlášení že auto nebudu využívat k jízdě po komunikaci a že je odstaveno na soukromém pozemku a bude z něj sklad na dřevo,na úřadu jsem vyplnil ještě jeden jejich formulář a dostal sem do TP razítko trvale vyřazeno,vzal si značky a malej TP,velkej mě zůstal,nemusel sem nikoho shánět na eko. likvidaci.

a až ti přijde kontrola? a to auto nebude jak kurnik?

Ještě jedna poznámka-evidovaný díly což je vlastně kastle a motor se nesmí objevit dále v provozu,tuším to bylo psáno v dokladu,který jsem k tomu musel podepsat.

číslo motoru už se dávno neeviduje

• O 4 týdny později...
Odesláno

Máš sice pravdu ,že již není evidovaný díl,ale ještě jezdí dost aut ,která výmaz čísla motoru nemají!Např já na xantii a měl jsem číslo i na 405 než jsem ji před 2 roky zrušil!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...