emsik Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 zdravím všechny, nevíte někdo kde v okresech Lt, Cl, Dc nebo Me jsou ochotný vydat doklad o ekologické likvidaci? vyšlo by mě totiž asi líp rozprodat auto na díly než do něho investovat a pak ho prodat (přední a zadní brzdy, gumy, teče střešním oknem) díky za info Citovat
K3nny Odesláno 4. červenec 2011 Odesláno 4. červenec 2011 nevím jak je to tam u vás ale já jsem na odhlášení napsal čestné prohlášení že auto nebudu využívat k jízdě po komunikaci a že je odstaveno na soukromém pozemku a bude z něj sklad na dřevo,na úřadu jsem vyplnil ještě jeden jejich formulář a dostal sem do TP razítko trvale vyřazeno,vzal si značky a malej TP,velkej mě zůstal,nemusel sem nikoho shánět na eko. likvidaci. Citovat
ChouLu Odesláno 7. srpen 2011 Odesláno 7. srpen 2011 Jak pise K3nny, dej cestne prohlaseni ze automobil budes mit jako treba kurník pro slepice, sklad dřeva, nebo obývací pokoj. Hlavne neprohlasuj ze to mas na ND, to ti to auto pak neodhlasi a delai z toho akorat problemy Citovat
dýzl Odesláno 29. říjen 2011 Odesláno 29. říjen 2011 Ještě jedna poznámka-evidovaný díly což je vlastně kastle a motor se nesmí objevit dále v provozu,tuším to bylo psáno v dokladu,který jsem k tomu musel podepsat. Citovat
zbynek.su Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Tak u nás to neuznávaj , ani hasiče. Nevíte někdo kdo by to byl schopen vystavit v okr. HO? Možná to by bylo možno asi i z jiného okresu? Nechci slevu zadarmo:papa Citovat
wooody Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 nevím jak je to tam u vás ale já jsem na odhlášení napsal čestné prohlášení že auto nebudu využívat k jízdě po komunikaci a že je odstaveno na soukromém pozemku a bude z něj sklad na dřevo,na úřadu jsem vyplnil ještě jeden jejich formulář a dostal sem do TP razítko trvale vyřazeno,vzal si značky a malej TP,velkej mě zůstal,nemusel sem nikoho shánět na eko. likvidaci. a až ti přijde kontrola? a to auto nebude jak kurnik? Ještě jedna poznámka-evidovaný díly což je vlastně kastle a motor se nesmí objevit dále v provozu,tuším to bylo psáno v dokladu,který jsem k tomu musel podepsat. číslo motoru už se dávno neeviduje Citovat
dýzl Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Máš sice pravdu ,že již není evidovaný díl,ale ještě jezdí dost aut ,která výmaz čísla motoru nemají!Např já na xantii a měl jsem číslo i na 405 než jsem ji před 2 roky zrušil! Citovat
dýzl Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 To Zbyněk.su- pročti si prosím odkaz je to tam pěkně řečeno a ne že se o tom nebudou bavit. http://www.bxclub.com/forum.php?kam=vypiszpravu&tema=19&dotazid=1114&stranka=2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.