KapriQ Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Po 2 mesacnom cakani mi konecne prisla laktova opierka. 1.problem : zoapodu co je ten vylisok vobec nepasoval do stredoveho panelu..Musel som 0.5cm z krajov odrezat - nervy.. 2.Nehovorim o tom ze panty tam su tak namontovane ze opierka sa neda ani poriadne otvorit bez pnutia,cize som musel posuvat pant o 0.5cm 3.Vazny problem: po vyrieseni 1. ma tento rozsekal uplne najviac...Rucnu zatiahnem,resp ani nezatiahnem,na max 2zuby, doprdele to snad nemyslia vazne?! Viem ze dost ludi tu si ju objednalo a vsetko ok...? mam old model, prosim Vas ako to mate vy?Ide ma slahnut,47ecek za opierku ktora nepasuje a nemozem zatiahnut brzdu? Dik [upravil dne 2/7/11 17:08 KapriQ] Citovat
OK406 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Pokud to bylo určeno pro 406 starý model a nepasovalo to, tak si to měl ihned reklamovat = poslat zpět s průpisem. Ještě tam poslat email či zavolat. Citovat
KapriQ Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 nato uz je aj tak neskoro a po 2 mesiacoch som ju tam uz fakt chcel mat a bol som rad ze mi uz prisla ... Citovat
chechet Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 pant je opravdu zalostny. ja jsem nadbytecny plast ostrouhal a operka se ted otvira bez pnuti a i pekne drzi otevrena. ze ti nepasuje do vyrezu je mozno tim, ze mas old model... Citovat
Y2K Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 No jo, na novy model pasuje super...ako je to so starym netusim Citovat
KapriQ Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 Ach no co mi zostava ... Len fakt po mesacnom brazdeni na fore, po 2 mesacnom cakani na opierku ma toto takto neprijemne prekvapilo , som z toho zklamany, ale utecha je pre mna ta , ze rucnu skoro vobec nepouzivam, zaradim rychlost, rucnu som naposledy fakt ze musel pouzit v Lipt. Mikulasi ked som stal z kopca, ale na 1tke mi auto urdzi aj tak sam o sebe dost strmy kopec, Budem sa s tym asi musiet zmierit lebo mi nic ine nezostava ale hneva ma to lebo viem ze kazdemu z vas to proste pekne zapasovalo ... Citovat
Y2K Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 ja som ti vravel ze si mas tu moju prist pozriet osobne Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 není dobré nepoužívat ruční brzdu, až ji budeš muset použít (např STK), bude tuhá, lanka nepohyblivá, špatně se budou vracet pakny (písky) atd. Citovat
KapriQ Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 Hmm ... tak to je potom dost blbe :/ ... Ale co s tym vymyslim fakt neviem ... Y2K ... Nj ale co by mi to pomohlo ? Keby som ju neskusil v mojom aute aj tak by som bol v tom ze bude pasovat ... ACh jaj sere ma to ... Citovat
KapriQ Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 Nechapem ale aky je rozdiel v tom stredovom tunely medzi old a new ... preco tam ta rucka proste zavadza nebud mudry ako radio ... som skoro stale v zahranici takze tak Citovat
Y2K Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 neni sooom ja len konstatujem a rozdiel tam je Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 a nejde v té opěrce ten prostor pro páku ruč. brzdy vyřezat?,když už to tak dopadlo? Citovat
uni-hoxis Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 aby mu tam pak nějaká opěrka zůstala, když bude furt řezat ) Každopádně dík za zkušenost, chtěl jsem do ní taky jít a díky tvé radě jsi mě zachránil Citovat
KapriQ Odesláno 3. červenec 2011 Autor Odesláno 3. červenec 2011 No ten vyrez tam spraveny je, a je pravda keby som rezal tak mi z nej asi nic nezostane a vyzeralo by to fakt hrozne :/ ... Teor. by to slo ale to by som sa prerezal az dovnutra opierky a ako to z vonku zamaskovat teda neviem :/, prip by islo dat opierku o 2-3cm vysie ale uz teraz je dost vysoko cize to nepripada do uvahy, budem davat celkovo druhu rucnu, mozno sa bude dat osadit o cm nizsie, skusim to nejak povedat chalanom a mozno to zapasuje alebo t bude este horsie a opierku fakt asi rozrezem na mindar... /Ak by sa niekomu hodila opierka dam vam zlavu, mne je bohuzial fakt teraz na 2 veci Mam 100 chuti ju hodit do kosa a objednat uni opierku a bol by pokoj ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.