Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Opierka GUZU p406 - problem rucna brzda

Recommended Posts

Odesláno

Po 2 mesacnom cakani mi konecne prisla laktova opierka.

1.problem : zoapodu co je ten vylisok vobec nepasoval do stredoveho panelu..Musel som 0.5cm z krajov odrezat - nervy..

2.Nehovorim o tom ze panty tam su tak namontovane ze opierka sa neda ani poriadne otvorit bez pnutia,cize som musel posuvat pant o 0.5cm

3.Vazny problem: po vyrieseni 1. ma tento rozsekal uplne najviac...Rucnu zatiahnem,resp ani nezatiahnem,na max 2zuby, doprdele to snad nemyslia vazne?!

Viem ze dost ludi tu si ju objednalo a vsetko ok...? mam old model, prosim Vas ako to mate vy?Ide ma slahnut,47ecek za opierku ktora nepasuje a nemozem zatiahnut brzdu? Dik

[upravil dne 2/7/11 17:08 KapriQ]

Odesláno

Pokud to bylo určeno pro 406 starý model a nepasovalo to, tak si to měl ihned reklamovat = poslat zpět s průpisem. Ještě tam poslat email či zavolat.

Odesláno

pant je opravdu zalostny. ja jsem nadbytecny plast ostrouhal a operka se ted otvira bez pnuti a i pekne drzi otevrena. ze ti nepasuje do vyrezu je mozno tim, ze mas old model...

Odesláno

Ach no co mi zostava ... Len fakt po mesacnom brazdeni na fore, po 2 mesacnom cakani na opierku ma toto takto neprijemne prekvapilo , som z toho zklamany, ale utecha je pre mna ta , ze rucnu skoro vobec nepouzivam, zaradim rychlost, rucnu som naposledy fakt ze musel pouzit v Lipt. Mikulasi ked som stal z kopca, ale na 1tke mi auto urdzi aj tak sam o sebe dost strmy kopec,

Budem sa s tym asi musiet zmierit lebo mi nic ine nezostava ale hneva ma to lebo viem ze kazdemu z vas to proste pekne zapasovalo :(...

Odesláno

Hmm ... tak to je potom dost blbe :/ ... Ale co s tym vymyslim fakt neviem ...

Y2K ... Nj ale co by mi to pomohlo ? Keby som ju neskusil v mojom aute aj tak by som bol v tom ze bude pasovat ...

ACh jaj sere ma to ...

Odesláno

Nechapem ale aky je rozdiel v tom stredovom tunely medzi old a new ... preco tam ta rucka proste zavadza

:D nebud mudry ako radio ... som skoro stale v zahranici takze tak :D

Odesláno

No ten vyrez tam spraveny je, a je pravda keby som rezal tak mi z nej asi nic nezostane a vyzeralo by to fakt hrozne :/ ...

Teor. by to slo ale to by som sa prerezal az dovnutra opierky a ako to z vonku zamaskovat teda neviem :/, prip by islo dat opierku o 2-3cm vysie ale uz teraz je dost vysoko cize to nepripada do uvahy, budem davat celkovo druhu rucnu, mozno sa bude dat osadit o cm nizsie, skusim to nejak povedat chalanom a mozno to zapasuje :) alebo t bude este horsie a opierku fakt asi rozrezem na mindar...

/Ak by sa niekomu hodila opierka dam vam zlavu, mne je bohuzial fakt teraz na 2 veci

Mam 100 chuti ju hodit do kosa a objednat uni opierku a bol by pokoj ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...