Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem pako, teď jsem si to uvědomil,.. Jinak ty blinkry jsou trochu špatné. Slezla mi ta černá barva :myslim nechápu jak se to mohlo stát..

A toho difuzoru je škoda, vcelku se mi líbí,... A tak co už :aut

P.S.: Néééé, já na Tebe zapomněl, promiň... Stěhoval jsem se do nového bytu, to bylo peněz, fíííha... A předtím trochu jiné starosti, prostě co nemám napsané, vždy zapomenu.. Jak to vyřešíme? :myslim

Odesláno

Jak mohla slézt barva? :bojim Difuzor by šel, ale musel by sis sehnat nárazník z verze XS, pasovat tam bude a autu sluší o mnoho víc, na vrakáčích jich je spousta....

P.S.: Navrhni řešení ale raději po SZ, nebudem to tu propírat....

Odesláno

A nechápu jak, prostě slezla... Stejně tak mi někdo sloupl nálepky klubu, to jsem se ani nezmínil, protože to není moc hezké a nemusí to každý vědět. Asi po Frenštátě běhá nějaká závistivá svině, která Peugeoty nemá ráda.... Jinak fakt nevím :myslim:(

Odesláno

severni morava je husty kraj!! Zavistivi lide neodusti nic! Jsem rad za bagetakov, tady se nikdo nestara. Kdyz uz tak ho vezmou cele a pak ho podpali.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Nevíte, proč nemám výfuk přesně uprostřed? :D Nemám možnost zvednout auto a do servisu se mi s tím nechce.....

Když jsem auto kupoval, byl OK, ale teď se jakoby posunul :myslim

Odesláno

Pažitky...

Tak mám možnost zakoupení této nálepky, samozřejmě i na druhou stranu auta... :blablabla

Jen nevím, kam s ní... :myslim Velikost nálepky na fotce odpovídá skutečné velikosti, možná je ve skutečnosti kousek větší. Tak co mi poradíte? :aut

Nebo má-li někdo jiný \"styl\"...

No.1

634c94be6d.jpg

No.2

725d85af7c.jpg

No.3

416eb69c4f.jpg

No.4

507fa78d5e.jpg

No.5

2708d0fa29.jpg

[upravil dne 6/10/11 19:19 od hYena]

[upravil dne 6/10/11 19:55 od hYena]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...