invalida Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Budu muset vyměnit zadní brzdové kotouče a potřeboval bych od zkušenějších poradit co za výrobek osadit (poměr cena-kvalita) a zda tam nejsou nějaký úskalí,protože si je chci měnit doma sám.Je to sedan r.v.2000 v HDI.Dík za Vaše rady. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 určitě dej nějakou značku--Ate,TRW,Bendix,Ferodo,Pilenga např.,vyber si podle ceny třeba,neznačkové jsou levnější,ale mohou se v provozu kroutit atd., dej hned nové i desky--nejlépe stejné značky jako kotouče,úskalí při výměně žádné není,ale pro amatéra je dobré mít slušné nářadí a chytrou knihu--pracuješ bod po bodu a nemůžeš nic zkazit [upravil dne 2/7/11 21:36 ozzy56] Citovat
Guest ivo67 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 měnil jsem to zhruba před dvěma lety,dal jsem tam Feroda a je to katastrofa..v kotoučích jsou rýhy..no je to děs..chystám se na to za měsíc a sám nevím co tam dám..ale určitě né Ferodo.. Citovat
Medion Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 já dával Pilenga a po pár zabržděních byly kotouče zkroucený jak prase.dopředu sem loni dával ATM vrtaný,drážkovaný a paráda.takže dozadu schánic nejlíp to samé Citovat
bombarderik Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Ahojte, potreboval by som poradit ohladom zadnych kotucov. Ked som daval zadne kotuce dole aj s platnickami tak som valcek co tlaci na platnicky zatlacal tak ze som ho tocil. Oazka znie ci sa tocenym nejak viac zasuva alebo vysuva. Ci tam neni nejaky zavit cim by sa nastavil pritlak na dosticky. Hadam som to jasne opisal. Ide o to ze niekedy ni ostava akoby pritlaceny lavy zadny kotuc len ked auto dlhsie stoji. Diki za odpovede Citovat
limar Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 To zatáčanie valčeka je vlastne samoštel zadnej brzdy. Po zatočení a namontovaní platničiek stlačiť brzdový pedál a ono si to samé nastaví vôľu voči kotúču. Citovat
EXI.60 Odesláno 19. červenec 2011 Odesláno 19. červenec 2011 Neboj se,to je samostav,postupně se váleček zatočí zpět Citovat
bombarderik Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 Len to uz trva nejak dlho. Asi tam bude nejaky problem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.