Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte kluci, dneska sem prisel, a tocim klickem a nic..tocim dlouho a nic :((( Zkousel jsem to mohokrat a nic.

bud to nezhavi, nebo to nema stavu. Vcera to nastartovalo naprosto v pohode, zamrzlou naftu snad vyloucim, mam zimni a letni mi zamrzla az pri -15 (nyni je tak kolem nuly)

Na co bych se mel podivat ? Prave hledam zapojeni eletriky a pojistku zhaveni(zasr. nemecky navod vubec se v tom nevyznam). Potom teoreticky zhavici svicky, ale jak rikam, vcera jako vzdycky mi to na prvni otoceni okamzite nastartovalo. Ulehcete mi to..envite kde je presne ta pojistka zhaveni ? :( Jinak kontrolka zhaveni mi nesviti, ale ta mi nesvitila prakticky nikdy. Jen za zacatku co sem to mel, asi kontakt nekde.

Odesláno

Takze starter toci motorem a auto ne a ne chytnout?

Coz takhle immobilizer? Resp. ventil privodu paliva? Kdyz si v aute zapnu immobilizer, tocim, ale nestartuju :)

Pripadne zkousel jsi rucne napumpovat naftu pumpickou nad filtrem?

Odesláno

ano, auto toci ale nestartuje, imobilizer nemam....pumpovac rucne pumpuckou jsem pumpoval...vypadalo to, ze nafta tam je. Muze vubec to auto chytnout bez zhaveni ? Jestli bych treba 20s teocil jestli chytne nebo neco aspon, nebo to nema vubec sanci ? Ja mam to CD pro 605tku, a zaboha se nemuzu dopidit te pojistky :(

Odesláno

tak mam dalsi poznatek, zhaveni funguje, protoze na zhavkach jsem nameril, ... cili do motoru zrejme nejde stava... napada me jestli to teda u toho motoru je, chcipak...kde to je ? to musi byt nekde na cerpadle, je to zrejme nejaka chcipaci elektromagneticka civka, ktera asi zpusobi okamzite zastaveni dodavky paliva. Teda vubec nevim kde to mam hledat. Jiny duvod nez v elektrice nevidim. Nemate nekdo zkusenosti ?

Odesláno

Od baterie ke žhavkám není žádná pojistka. Jde drát z baterky do toho relé a z něho přímo na svíčky. Ale to už Tě asi nezajímá.

Chcípák je na čerpadle, ale kde přesně, to nevím. Hoď to do servisu, Oddie bude vědět. Nebo mu přímo zavolej. Je možný, že chyba je v něm (v tom chcípáku, ne v Oddiem :D). Jinak netuším v čem jiným by mohl bejt v takhle jednoduchým motoru zádrhel... Možná to poznáš podle toho, jestli se čudí z vejfucku. Jestli ne, tak je to asi jasný.

[Editován dne 25/2/05 Petr605]

Odesláno

uz sem to nasel na tom eletrickem schematu co sem stahl s .ru ..je to v anglictine takze super :) menuje se to nejak fuel solenoid cut-off. Je to primo nekde na cerpadle, dle obrazku to vypada, ze je to nekde pod/vedle smerem dopredu u druhe zhavky zleva. Jeste sem na tam nebyl, ale za chvili na tu du kouknout. Z motoru ani necoudne, ani neskytne...totalne bez paliva

Odesláno

K otevření té cívky stačí 1,5 V, možná ti jen spadnul kontakt, nebo i něco se mohlo zacpat. Když tak zavolej, mužem na to mrknout. Z hlavy se těžko radí.:papa

Odesláno

Jo..civka je v pohode, asi je neco zacpane, protoze ve filtru je podtlak..kdyz jsem povolil odvodnovaci sroub, tak to zasrkalo a slo to pak nastartovat. Projel jsem se s tim asi 3km a dobre a nechal to ti par minut trkat na miste. Jedu pro jistotu koupit novy filtr, protoze zitra potebuju jet do tech Hranic

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...