Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja som si to namontoval....ono kvalita prenosu zavisi aj od kvality MP3 suboru...ja som teraz skusal MP3 s 192 kbps, a hraje to celkom v pohode....hraje to tichsie ako CD alebo radio vysielanie, ale velky rozdiel v tom nie je...este musim vyskusat MP3 s vyssou kvalitou a dam vediet ako to dopadlo....ale ako som pisal vyssie, u mna s tymto zariadenim vladne spokojnost...

Odesláno

ja mam mp3 s kvalitou 320kbps ale pouzivam VBR.

USB box som s takymito mp3 skusal a rozdiel medzi CD a mp3 bol povedal by som nerozoznatelny.

Myslim ze 192kbps je malo.

Ale je to vec nazoru a vec citlivosti frekvencneho rozsau ucha posluchaca. :)

Odesláno

skor mam na mysli ci je rozdiel ak pustim original mp3 radiom pesnicku s 128kbps a z mp3boxom 128kbps??

je kvalita zvuku rovnaka? neriesim ci je sama o sebe kvalitna pesnicka, ale porovnanie kvality prehravania...

Odesláno

co sa tyka kvality prehravania, v tom nie je ziaden problem, nie je tam vobec ziadny sum...aspon ja som teda nic neregistroval... rozdiel je akurat v hlasitosti prehravania...dneska som to schvalne testoval...ak pustim normalne CD a dam ho na 10 stupen hlasitosti a potom mp3 s 128kbps, tak ta mp3 hraje tichsie..aby som dosiahol rovnaku uroven hlasitosti, musel som na radiu pridat 8-9 stupnov hlasitosti...ak som pustil mp3 s 192kbps, tak uz trebalo pridat na radiu iba 3-4 stupne a hlasitost sa vyrovnala pesnicke na CD...takze plati, ze cim vyssia kvalita mp3, tak tym je to lepsie...to je snad jasne :D

snad som to napisal zrozumitelne...ak nie, doplnim to ;-)

dodo407SW: ak mas dobre spravenu mp3 a nepocujes ziaden sum ked ju pustas na inom prehravaci alebo v PC, tak ten sum nebudes pocut ani cez ten USB box...

Odesláno
dodo407sw ty jsi schopen v autě delší dobu poslouchat MP3 s tokem 128kbps?

ako som napisal nad tvojim prispevkom: \"neriesim ci je sama o sebe kvalitna pesnicka, ale porovnanie kvality prehravania...\"

takze neries ;):P:papa

@dusankoKE: dakujem, to som chcel \"pocut\" :super

[upravil dne 1/6/12 06:39 od dodo407sw]

Odesláno

Aha tak to jo, já myslel, že pouštíš 128kbps ... pak by řešení kvality toho zbytku opravu nedávalo smysl. 128kbps je poměrně nepříjemné i v rušné kanceláři natož v autě.

Tak už chápu ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jedna otázočka. Na nete som našiel usb box pre rádia peugeot, citroen. Chalan čo to predáva my nevedel povedať z akého rádia to bolo ,len vie, že to bolo v Peugeot 407 coupé. Prikladám foto zariadenia a konektora. Skúste poradit či bude fungovať aj na mojom rádiu RT3. Dík moc :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

caute chlapi mam RT3 a chcel by som ten USB konektor pretoze CD ktore mam su uz stare a v menici to skace ja viem nejake odkazy tu su ale radsej si neham poradit ako do predu kupovat nieco,v kastliku mam AUX vdaka za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...