Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Ahojte, chcem si kupit USB box na RD4. Nasiel som tento za 68,7€: http://www.dobry-obchod.sk/produkt/55xcpg011-adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-most/ ak ma niekto tip z nizsou cenou tak sem s nim. ak vobec lacnejsie sa da. BT modul nepotrebujem, staci mi len moznosti pripojit usb kluc. Diky. Citovat
Judes Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Po prepočte cca 58€ + nejaké to poštovné. http://www.levnej-alarm.cz/adapter-pro-ovladani-usb-zarizeni-oem-radiem-peugeot-citroen-mostaux-vstup-p-11937.html?cPath=1297_845_1070 Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 neviem akym kurzom si to ratal, mne vyslo 66€ a nemaju osobny odber a su z daleka keby som na osobny odber bral o kurze akym si to pocital je zbozny sen slovakov niekto ma dalsie tipy ? Citovat
Judes Odesláno 30. červen 2011 Odesláno 30. červen 2011 Mám nainštalovanú kalkulačku aj s prevodmi a kurzový lístok si sťahuje u ECB. Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 ked platis z uctu, alebo kupujes cudziu menu, riadis sa kurzom komercnych bank a nie kurzom ECB... nikdy sa nedostanes ku kurzu ECB pri nakupe cudzej meny ani pri prevodoch. rozdiel medzi valutou a devizou je minimalny (vyhodnejsie su bezhotovostne platby) ale stale velmi daleko od kurz ECB... ak niekto vie ako ziskat cudziu menu kurzom ECB dajte vediet [upravil dne 1/7/11 00:01 Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 30. červen 2011 Autor Odesláno 30. červen 2011 a teraz cakam ze napises: zase som o nieco mudrejsi :D:D Citovat
godzilaTO Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 by nebol den keby ste sa vy dvaja nedoplnali...:D ale niekde tu bol niekto kto to skusal aj vyrabat Marcel....ale si uz nespomeniem kde....alebo to bolona nemeckom fore???:myslim Citovat
Vítek1 Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 jsem schopen udelat cenu cca 1500kč ale bylo by lepsi to vzit v brne nez posilat Citovat
Marcel00 Odesláno 1. červenec 2011 Autor Odesláno 1. červenec 2011 ano viem to prevziat v brne. neni problem. viacej na SZ Citovat
bedo Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 kedze som nezistil ako sa da zapojit zaroven usb box aj cd changer tak som si objednal takuto srandu .. uvidim ze ci to spojazdnim, a ked nie tak to pojde na chatu .. za 16 euro neni o com .. http://cgi.ebay.com/USB-NBOX-HDD-TV-RM-RMVB-MP3-Divx-SD-Card-Media-Player-/370461302072?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564136dd38 Citovat
HonzaZ Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Teoreticky by to mohlo fungovat. V autě , pokud máš malý displej, tak jedině audio. Musel by jsi to propojit přes AUX vstup do rádia. Ovšem otázka je úroveň výstupního signálu tohoto zařízení. AUX totiž potřebuje dost velkou úroveň vstupního signálu. Další věc je napájení, ale to by neměl být až tak velký problém. Chtělo by to bližší tech. specifikaci. Citovat
bedo Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 aaa teraz som si vsimol ze na RD4 .. no ja mam RT3 .. cize velky display, predpokladam ze to buduci tyzden pride, vyskusam, zapojim, zistim a dam vediet napajane to je 5 voltami toho sa bojim najmenej skor mam obavu z toho dialkoveho ale sak uvidim .. pokial to nevyjde budem moct na chate divxy pozerat Citovat
HonzaZ Odesláno 1. červenec 2011 Odesláno 1. červenec 2011 Na RT3 by mohl fungovat i obraz, pokud ho budeš mít odblokován za jízdy. Napájení no problém. Uvidíš Citovat
dusankoKE Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 Zdravim, neviem ci je to este aktualne, ale tak pridam svoju cerstvu skusenost... mam RD4 iba na CD, N2, maly oranzovy displey a chcel som riesit ako tam prehravat MP3...po precitani viacerych vlakien tu na fore, nejake diskusie na webe som sa rozhodol skusit toto: http://www.ebay.de/itm/Peugeot-207-307-CC-Citroen-RD4-DMC-USB-SD-AUX-Adapter-Interface-Mp3-Wechsler-CD-/110863842334?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item19cffffc1e objednal som si to, prislo mi to za par dni, HonzaZ mi aktivoval na dia vstup na CD menic, zapojil som to a funguje...spokojnost, akurat da pracu pripravit si skladby do adresarov a spravne ich ocislovat...ale stoji to za to... samozrejme nezobrazuje to nazvy pesniciek, ale to nerobi vacsina CD menicov... za 50€ je to celkom v pohode riesenie Citovat
Marcel00 Odesláno 30. květen 2012 Autor Odesláno 30. květen 2012 ja tam vidim cenu 54,99 + 3€ postovne. ale stale lacnejsie ako u nas CZ/SK ale riesenie je fakt v pohode, neni o com... ja som sa este nerozhybal. Vidim ze uz je nacase Citovat
dusankoKE Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 no ja som to objednaval este minuly tyzden a stalo to 49,99 a postovne zdarma... tak pozeram, ze som to este stihol a trosku usetril Citovat
dusankoKE Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 jj, tak po par tyzdnoch rozmyslania a hladania ... snad aj ty nieco dobre vyberies a bude spokojny ;-) ked sa rozhybes Citovat
dodo407sw Odesláno 31. květen 2012 Odesláno 31. květen 2012 ja som nad tym uz davno rozmyslal, ale som pocul z viacerych stran, ze to nema velmi kvalitny prenos zvuku... :/ jeden clen z fora to ma a hovoril, ze blud, aj ked sa mi nezda, kedze je to napojene priamo na AUX vstup... mate niekto realne skusenosti?? poculi ste, ako z toho hrala hudba?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.