Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

neviem akym kurzom si to ratal, mne vyslo 66€ a nemaju osobny odber a su z daleka keby som na osobny odber bral ;)

o kurze akym si to pocital je zbozny sen slovakov :D

niekto ma dalsie tipy ?

Odesláno

ked platis z uctu, alebo kupujes cudziu menu, riadis sa kurzom komercnych bank a nie kurzom ECB...

nikdy sa nedostanes ku kurzu ECB pri nakupe cudzej meny ani pri prevodoch. rozdiel medzi valutou a devizou je minimalny (vyhodnejsie su bezhotovostne platby) ale stale velmi daleko od kurz ECB...

ak niekto vie ako ziskat cudziu menu kurzom ECB dajte vediet :D

[upravil dne 1/7/11 00:01 Marcel00]

Odesláno

Teoreticky by to mohlo fungovat. V autě , pokud máš malý displej, tak jedině audio. Musel by jsi to propojit přes AUX vstup do rádia. Ovšem otázka je úroveň výstupního signálu tohoto zařízení. AUX totiž potřebuje dost velkou úroveň vstupního signálu. Další věc je napájení, ale to by neměl být až tak velký problém. Chtělo by to bližší tech. specifikaci.

Odesláno

aaa teraz som si vsimol ze na RD4 .. no ja mam RT3 .. cize velky display, predpokladam ze to buduci tyzden pride, vyskusam, zapojim, zistim a dam vediet ;) napajane to je 5 voltami toho sa bojim najmenej skor mam obavu z toho dialkoveho ale sak uvidim .. pokial to nevyjde budem moct na chate divxy pozerat :D

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, neviem ci je to este aktualne, ale tak pridam svoju cerstvu skusenost...

mam RD4 iba na CD, N2, maly oranzovy displey a chcel som riesit ako tam prehravat MP3...po precitani viacerych vlakien tu na fore, nejake diskusie na webe som sa rozhodol skusit toto:

http://www.ebay.de/itm/Peugeot-207-307-CC-Citroen-RD4-DMC-USB-SD-AUX-Adapter-Interface-Mp3-Wechsler-CD-/110863842334?pt=CE_Auto_Hi_Fi_Autoradios&hash=item19cffffc1e

objednal som si to, prislo mi to za par dni, HonzaZ mi aktivoval na dia vstup na CD menic, zapojil som to a funguje...spokojnost, akurat da pracu pripravit si skladby do adresarov a spravne ich ocislovat...ale stoji to za to... samozrejme nezobrazuje to nazvy pesniciek, ale to nerobi vacsina CD menicov... za 50€ je to celkom v pohode riesenie

Odesláno

ja som nad tym uz davno rozmyslal, ale som pocul z viacerych stran, ze to nema velmi kvalitny prenos zvuku... :/

jeden clen z fora to ma a hovoril, ze blud, aj ked sa mi nezda, kedze je to napojene priamo na AUX vstup... :myslim

mate niekto realne skusenosti?? poculi ste, ako z toho hrala hudba?? :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...