Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AK mate niekto kontakt na sikovneho mechanika na slovensku ktory sa zaobera

Peugeotom tak by ste mohli dat nejake kontakty.. budem povdacny..

[Editován dne 24/2/05 Jojo]

Odesláno

ja som bol pred dvoma dnami v AutoLume, je to na Lamacksej ceste 103, je tam celkom sikovny typek, a za 2800,- mi vymenili vsetky filtre,olej a aj olej v prevodovke (cena s filtrami, olejmi a robota) a uz som sa aj objednal na dalsie veci...

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak do auto alba urcite nie, potreboval som vymenit packu s prepinacom smeroviek, bolo mi povedane ze nova 6000 SKK,ale ze typek mi je ochotny za 2 litre dat z nejakej 206 co tam akurat mali v oprave. tak som stastny suhlasil. za 4 mesiace packa dodrbana spolu.nova packa na www.faro.sk tusim 1600skk. robota ma stala 200skk. auto alba-cisti odrbavaci

Odesláno

ja som chodil do trnavy do begamu a tiez som neny spokojny, vymena spojkoveho lanka a nastavenie spojky mala trvat pol hodiny a ten typek mi to robil styry hodiny... nehorazne ceny... vymena tlmicov a lozisk v zadnej naprave 16000 a u znameho 4500 aj s materialom.... nejake mame my tu na slovensku tie servisy skur......

Odesláno

prykeria najhorsia je v tom, ze ja nemam problem s tym, ist do znackoveho servisu.prykeria je v tom,ze od nich za tie peniaze ocakavam adekvatnu robotu, a nie to,ze sa s nimi najprv musim natahovat aby mi auto vobec zobrali so servisu,a nie az o 4 tyzdne podla nejakeho ich poradovnika, a potom,ze s tym vybavenim a odbornikmi, co sa nimi radi chvalia, a s tou poondenou packou som tam bol na 3x, pricom 1x mi vypojili pre istotu alarm a nevedeli ho opat aktivovat, 2x tvrdili ze tomu nic nie je, a na 3x ma odrbali so smejdom z druhej ruky. tak toto by som asi necakal za tie peniaze od znackoveho servisu. Fakt ze tychto servisov ak ist, tak jedine cez znamost, celkom ako sa to robilo za sociku.ale aby ste neboli smutni, netyka sa to len pezotu, medzicasom som ho vymenil za suziki ignis-a znackovy servis-to iste ako pezot.jedine stastie ze je na tom zaruka a nemusim cvakat

Odesláno

Koukam, ze na Slovensku to mate dobry...

jenze do ty doby, co budete chtit vymenu pacek z vedle stojici 206 za nejakou extra cenu... tak se nehnete dal.

To je jako, kdyz kdysi tady nekdo brecel, ze mu ukradli litaky z auta, pac si je koupil od corkaru a jaky jsou lidi zli a osklivi. Ze ty kola ukradli v Nmecku a Nemcum to nevadi...

MMCH: Treba v Paze by vas vysla vymena tlumicu na polovinu a to k tomu jeste pocitam cestu :) A ze v Paze je draze...

Odesláno

to ron: tak jak pises, len machruju s odbornikmi aj vybavenim... a robota stoji za h****. inak ma seru tiez s tym poradovnikom... nasiel som si cez znameho pri trnave firmicku ktora robi auta... dobre, davaju zaruky a aj maju dobre ceny... SEREM NA BEGAM

Odesláno

Nazdar,

Vidim, ze máte skúsenosti so sevismi ako ja. Ja som mal zlú zadnú nápravu, a v Novom Meste v Peugeote mi povedali: kúpte si gumy Pirelli, tie sa vám dra? nebudú, Čo vy na to. Najradšej si preto auto servisujem sám. Samozrejme, ak ide o ľahšie závady. Dnes som vysilil za remenicu na HDi 9200,- Sk aj s prácou... Ktoré auto je kvalitnejšie a má lacnejší servis?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...