Péťa Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Už hodinu sedím nad pozvánkou na zahradní party (oslava mých kulatin) a nějak se nemůžu dopracovat nápadu, natož finální verze. Nemáte někdo něco, co bych použil? Citovat
punkac Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Něco ve stylu sex, drogy a rock\'n\'roll by se ti nelíbilo? :D:D:D Vítám Vás na zádušní mši mého mládí, do rakve kousek, do důchodu daleko Tak to pořádně roztočíme Ber to jako vtip, ale nedalo mi to....... Citovat
207James Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Já jsem dělal nápoják na kolaudaci v Havajském stylu: Citovat
Goldinka Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 já nejsem moc grafik a jen zřídkakdy se mi povede sesmolit něco co se opravdu povede... ale já se často inspiruju na google obrázcích: http://jdem.cz/p8rs5 jinak ms vydal šablonu na narozeninový pozvánky, ale sou tam i šablony na různé párty, tak jestli máš ms office tak zkus stahnout: http://office.microsoft.com/cs-cz/templates/pozvanka-na-oslavu-narozenin-TC001012905.aspx Jinak já bych asi vyfotila nějakej krásnej kout zahrady v photoshopu bych si pohrála s nějakym grilem, a tak a nějak to tam naaranžovala, na průhledný třeba bílý box bych napsala potřebnej text, kterej by byl na pravé půlce pozvánky... No a nebo jako správnej peugeoták vyfot autí na zahradě ověnčené všim co k party patří, třeba kolem vyskládat basy piv x)))) a vyfotit a přidat si tam jen nějaké průhledné pozadí aby na něm vynikly potřebné informace... Citovat
aka Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Peto a koho zves? to by mohlo mit docela vliv, ne? Citovat
Péťa Odesláno 29. červen 2011 Autor Odesláno 29. červen 2011 Je to pro kolegy a kolegyně z práce. Oslavu pořádám já (40 let) a ještě jedna kolegyně (65 let). Vtipná být může, dokonce to je žádáno Citovat
pastorek Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 kto sa pridá? [upravil dne 29/6/11 22:56 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Piva bude dosť, ujde sa všetkým. [upravil dne 29/6/11 22:57 pastorek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.