Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 předloni se debatilo o tom jestli kšiltovky nebo kloboučky, zvitezily kloboučky, tech se prodalo cca 10 na srazech a od te doby nic , ale nerikam ze to neni na seznamu . resp je možne že se to objevi behem roku v eshopu.
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 hele druhej , no zkusim se tedy zeptat , kolik by jste byli ochotni zaplatit za klubovou ksiltovku s vysitym logem klubu ?
Gabriel 307 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 kdyby se to objevilo tak budeme rádi,prosím vás myslete i na jedince jako jsem já-mám větší kokosku
Gabriel 307 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 když to bude kvalitní a podmínka vyšité klidně 400,- Kč nebo nevím klidě bych ji koupil nevím kolik je cena vyšití
Judes Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 S tou kokoskou nebudeš sám. Pe.tr s tou cenou, myslím si že za cenu tých klobúčikov by to mohlo byť.
Gabriel 307 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 myslím že cena šiltovky bude vyšší ale to by mi nevadilo,klobouček jsem si bohužel neobjednal jenom kvůli velikosti:(
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 no Judes veř mi že realnější cena je ta Gabrielova , taky bych to videl kolem tři -čtyř stovek vesty pročne ,ale zase je to o velikostech a barevnosti, zase je nesmysl mit na skladu zbozi za 200tisic a nic z toho neprodavat. takovehle nakladne veci bych videl az zase zacnou lidi jezdit na srazy , ted je to bida a je to i videt na trzbach eshopu ze srazu. eshop je ted pln mikin a ty musej taky pryc . ale vesta je dobra , ted jen jestli nejaka letni nebo teplejsi na podzimni vecery
Jimmy106 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Petre, ono problem co se obleceni je treba taky v tom, ze nekdo je zvykly na kvalitni znackove hadriky.. trika okolo tisicovky, mikiny cca 2500,-... a kdyz vidim ty fotky tech veci, tak se mi vybavi sikmooke opicky z trznice.. ale samozrejme jde o penize.. to je treba muj duvod, proc bych si clubove obleceni nekoupil, i kdybych treba chtel..
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 Jimmy to mas pravdu , ale přece jen pokud si 100lidi koupi tričko z klubovym znakem tak 95 lidi ho bude nosit jen na sraze a 5 i jinde . nemyslim si že trika v eshopu jsou typu vietnamskych tržnic , krom tech bilejch a modrejch ale tomu odpovida i cena. zbytek je si myslim poměrem kvylita cena na velmi slušne urovni. Možná se asi spíše zamyslim věci lépe nechat nafotit, pravdou je, že fotka při prodeji uděla hodně. díky za podnět.
Gabriel 307 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 tak ta čepice neprojde pár kusů na zkoušku i když par kusů kdo to bude dělat,byl bych moc moc rád a hlavně myslete na lidi který mají místo hlavy globusy [upravil dne 1/1/12 19:05 od Gabriel 307]
Jimmy106 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Tak s tim se asi pocita.. ze to clovek primarne bude nosit pouze na sraze, i kdyz proc ne i jinam pokud to konkretnimu cloveku nevadi.. ostatne treba mikiny a tricka s potiskem treba sparty vidam docela casto, takze proc ne.. a urcite jsem nechtel rict, ze to co je v eshopu ma kvalitu na urovni trznice ale jenom jsem za sbe chtel vyjadrit, proc bych si takovy typ zbozi neobjednal, i kdyz se povazuju za skalniho fanouska lvicete..
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 tak ja ti nejakou tu mikinu zdražim ju :papa
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 kdysi bylo v eshopu zboži ktere nebylo skladem , byly to veci napr obal na cd , na bryle , kavovar (tušim), proste takove neobvykle veci a podstatne drazssi veci , na ktere se nabizelo dodelat logo klubu . tzn takove zboži bylo vždy na objednávku a čekalo se na něj min tři tydny, myslis ze by byl treba o to zajem ? napr mit tam bundu zimní od Husky za 3000,- s tim že se tam necha došit logo nebo domena klubu.
Jimmy106 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 Ok... ale misto lva tam musi byt i kocicka Puma nic jineho na me nesmi
Gabriel 307 Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 co udělat nějakou anketu před zavedením zboží do e-shopu o co by byl zájem,aby to nedopadlo jak s kloboučky že jsou na skladě e-shopu nechat udělat pár kusů nafotit a pak by se vidělo o co je zájem a pak by se to zavedlo dělám ve fabrice a pokaždé když jsme chtěli změnit něco,trička,boty,čepice tak to bezvadně fungovalo [upravil dne 1/1/12 21:28 od Gabriel 307]
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 vis problem je ten ze lidi dost kecaj např srazy , že je to vždy daleko , pak jim udelas sraz u prdelky a oni stejne nejedou , takovou mam i zkusenost tady s anketama na toto tema, ale urcite je to teda lepsi nez strilet od boku.ale to bychom určo nestříleli.
Pe.Tr Odesláno 1. leden 2012 Autor Odesláno 1. leden 2012 mimochodem , zatim moc rozsirovat eshop nechci , sklad na eshop neni z nejvetsich
Vvitty Odesláno 2. leden 2012 Odesláno 2. leden 2012 Jimmy: a co by sis teda koupil? To myslim vazne... To s vietnamskou trznici se budu tvarit ze jsem nevidel Krome bilych tricek to k ni ma pomerne dost daleko... mimo jine je nepochybne cast z toho ze stejnych vyrobnich hal jako znackove hadriky za litr ;-)
Recommended Posts