rimbam Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Čaute ludkovia viete mi poradiť mám divný pocit z brzd stalo sa mi to asi 4-5 razy čo mám svoj peugeot 307 sw asi 1/2 roka,pri zošlapnutí pedálu som cítil také spätné udery do pedálu ako keby vám niekto odspodu kladivom do neho udieral,v tom momente ked sa to stalo sa znížila účinnosť brzd možno aj o 70% ale zvláštne je že sa to vždy stalo iba pri velmi nizkych rýchlostiach už len doslova pri dogúlavaní.a takisto je počuť sičanie vzduchu pri zošlapnutí brzdy,ak máte niekto skúsenosti alebo viete o čo ide prosím poradte.može to byť ABS alebo posilovač?dik za rady;) Citovat
rimbam Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 myslíš že to bude na výmenu alebo to ešte niečo vydrží?;)aké je tam riziko ak to ponechám ako to je.dík. Citovat
standavon Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Zdravím,podívejte se na stav brzdového kotouče.Není odrezlá a odpadlá část oleštěného povrchu.Také jsem to měl.Nejspíše je to na výměnu. Citovat
Lví-ček Odesláno 28. červen 2011 Odesláno 28. červen 2011 Přesně souvisí to s kotoučy a destičkama. Začalo mi to dělat taky zpětné vibrace až tlučení do pedálu. Citovat
rimbam Odesláno 28. červen 2011 Autor Odesláno 28. červen 2011 diky za odpovede no deštičky su ešte ok ale kotúče už nie až tak takže dúfam že to bude ono ale na výmenu sa chystám až o mesiac;)samozrejme to bude komplet výmena aj s deštičkami,potom napíšem moje postrehy.dik ešte raz:super Citovat
Bohumil Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Když se při brždění spustí ABS to musíte brzdit jak závodníci, né ?? To jde při normálním brždění ? Citovat
P607Olda Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Když se pod kola připlete písek nebo štěrk... Citovat
Bohumil Odesláno 29. červen 2011 Odesláno 29. červen 2011 Když se pod kola připlete písek nebo štěrk... Jotojo, to je pak jak ledě. :grr:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.