Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na St.Maartenu jsem byl 2x. Pláž je normálně přístupná a nechat se vyfoukat u plotu je nutnost!! :)

Pokud někdo pojedete, tak si naplánujte pobyt na neděli, protože v neděli přistává většina widebody letadel: A340 Air France, 747 Corsair, A330 Air Caribies, MD11/B747 KLM a jiné..

Odesláno

nie, osobne som tam nebol, kolega tam bol ;)

zevraj ked tam bol tam stala normalne policia a davala pokuty...ale to som iba pocul od neho, potvrdit to nemozem ;)

Odesláno
Na St.Maartenu jsem byl 2x. Pláž je normálně přístupná a nechat se vyfoukat u plotu je nutnost!! :)

Pokud někdo pojedete, tak si naplánujte pobyt na neděli, protože v neděli přistává většina widebody letadel: A340 Air France, 747 Corsair, A330 Air Caribies, MD11/B747 KLM a jiné..

Teď jsem koukal na ceny zájezdů :D Budu rád když na to stihnu ušetřit dřív než vynaleznou teleport :D

Odesláno

To gronholmm: Ceny od CK jsou nesmyslné. Já jezdím pouze na vlastní pěst s St.Maarten mě s New Yorkem vyšel na 14.000,- včetně ubytování. Jinak letenka z evropy když je akce, tak v pohodě kolem 9.000 - 10.000..

Odesláno

Ne, 14.000 stálo vše komplet. V ceně je letenka Mnichov - New York - Mnichov a New York - St.Maarten - New York. Ubytování v NY na Long Islandu v Ramadě a ubytování na St.Maartenu. Nepočítám do toho jídlo a útratu. Jinak ve všech hotelech je snídaně v ceně.

Do NY jsme letěli s US Airways a na St.Maarten s Deltou. V NY jsme byli 4 dny a na St.Maartenu 3 dny.

Odesláno

V letenkách a letectví obecně se pohybuji hodně dlouho. Pokud bys chtěl s něčím poradit nebo pomoct, tak se klidně ozvi ;-)

Jinak Alitalia je poměrně drahá a lety na SXM (St.Maarten) bude stejně operovat někdo ze Skyteamu, takže Delta :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...