Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já si na čištění a leštění laku objednal clay + lubrikant, pak leštěnku Autoglym Super resin polish a pak finální produkt, vosk, extra gloss protection, tak uvidím :), měl by vydržet až 4-5 měsíců.

Odesláno

Jo je to v pohodě.

Mě tohle vše stálo 2850Kč, ale např. tenhle kvalitní ručník sám o sobě stojí 400Kč, takže cena se mi ani nezdá moc vysoká, na to že to jsou opravdu kvalitní produkty a navíc je tam snad vše, co je na kompletní údržbu potřeba. První investice je vždy nejhorší, pak už to dokupování bude OK.

Odesláno

Hmm to ja zas tam moc vse nekoupim.Koupil jsem nejaky sampon,cistic ktery to ma vse hlobkove vycistit na to dam ten resin a pak na to ten HD wax.Melo by to zepri stacit.Tak jsme zvedavej.Jaky asi bude vysledek.Skoda ze ted tyden prsi-leje!

Odesláno

Jo jo. Detailerem prostě provádíš \"malou rychlou\" údržbu :).

Tak objednej vše, co bys chtěl, na stránce kde jsem to kupoval i já - navíc dokáží se vším profesionálně poradit.

Odesláno

Hned jak to bude mozne tak se na to vrhnu.Uz se tesim jak ho zrenovuju.Nevim asi jsem chory ale mam rad kdyz umyju auto a tesim se ze je jak nove.Mam aj lesticku ale poradili mi ze kdyz jsem s ni jeste nedelal tak ze ani nemam zacinat a vse delat ruco.Nevim chtel jsem ji pouzit :-(

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Chtěl bych investovat tak 500kč do nějakých prostředků na lak, leštěnka, vosk, poradíte? Já byl spokojenej i s tím co udělalo tempo, ale je to strašná práce, takže něco tekutého s možností větší aplikace než malé kroužky s tempem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...